Michael Jackson, dat în judecată de fosta sa purtătoare de cuvânt

Cântăreţul american Michael Jackson a fost dat în judecată de fosta lui purtătoare de cuvânt, care l-a acuzat pe "regele muzicii pop" că nu şi-a onorat obligaţiile contractuale financiare pe care le avea faţă de ea, cerând despăgubiri în valoare de 44 de milioane de dolari.

20 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson, dat în judecată de fosta sa purtătoare de cuvânt

Michael Jackson, dat în judecată de fosta sa purtătoare de cuvânt

Raymone Bain, care a fost purtătorul de cuvând al lui Jackson pe perioada procesului de pedofilie din 2005 şi care apoi a devenit managerul companiei lui de producţiei, a depus actele oficiale împotriva cântăreţului american, în Washington, acuzându-l de încălcarea contractului.

Raymone Bain a declarat că a decis "cu mare regret" să îl acţioneze în justiţie pe celebrul cântăreţ american, pe care l-a descris ca fiind o persoană pe care a admirat-o şi a respectat-o foarte mult. "Din păcate, Michael Jackson a ales să nu îşi onoreze obligaţiile financiare ale contractului nostru, în ciuda numeroaselor mele încercări de a rezolva pe cale amiabilă această chestiune. Sunt foarte dezamăgită de decizia lui Michael Jackson de a nu îşi onora obligaţiile contractuale", a declarat ea.

Raymone Bain, PR pentru firma de relaţii publice Davis, Bain & Associates Inc. din Washington DC l-a ajutat pe Michael Jackson în cele mai dificile momente ale carierei sale. Ea a devenit vocea publică oficială a cântăreţului pe întreaga perioadă a procesului de pedofilie desfăşurat în California, a sejurului prelungit al starului în Bahrain şi în Irlanda şi în timpul recentei crize financiare pe care el a traversat-o, în urma căreia a decis să îşi vândă celebra fermă Neverland din California, în 2008.

În 2006, ea a fost numită directorul general al Michael Jackson Company, firma care administrează afacerile starului american.

Ea a declarat că a fost angajată ca purtătoare de cuvânt a lui Michael Jackson în 2003 şi că până în 2006 s-a ocupat de absolut toate chestiunile din viaţa celebrului cântăreţ, inclusiv de redecorarea reşedinţelor, de refinanţările de urgenţă, de călătoriile şi de securitatea starului, de programarea întâlnirilor cu producătorii muzicali, pe măsură ce "regele muzicii pop" încerca să îşi revitalizeze cariera muzicală.

Actualul purtător de cuvânt al lui Michael Jackson, Tohme K. Tohme, nu a făcut niciun comentariu.

După mulţi ani în care a trăit extrem de retras, Michael Jackson a anunţat recent că va susţine o serie de 50 de concerte la Londra, începând din luna iulie. Biletele pentru aceste concerte s-au epuizat foarte repede.

În documentele oficiale depuse de Raymone Bain la tribunalul din Washington, ea a afirmat că a ajutat la negocierea contractului ce vizează concertele din Londra ale starului american, care urmează să primească 400 de milioane de dolari.

Raymone Bain susţine că Michael Jackson a fost de acord să îi plătească 10% din orice contract pe care îl va încheia în perioada în care ea l-a ajutat, dar nu a respectat acest acord. Ea a cerut plata unor daune de 44 de milioane de dolari şi a cheltuielilor de judecată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici