Michael Jackson, desemnat cel mai mare cântăreţ din toate timpurile. Cine îl urmează în top

Michael Jackson a fost desemnat cel mai mare cântăreţ din toate timpurile, într-un sondaj organizat de revista britanică New Musical Express.

1822 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson, desemnat cel mai mare cântăreţ din toate timpurile. Cine îl urmează în top

Michael Jackson, desemnat cel mai mare cântăreţ din toate timpurile. Cine îl urmează în top (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de propofol - un anestezic puternic -, cu doar câteva săptămâni înainte de debutul seriei de 50 de concerte pe care starul american urma să le susţină la Londra.

Pe locul al doilea în acest top s-a clasat Freddie Mercury, fostul solist al trupei Queen, decedat în 1991, informează express.co.uk.

Cântăreţul american Elvis Presley a ocupat locul al treilea.

Pe locurile următoare s-au clasat, în ordine, Axl Rose, John Lennon, David Bowie, Robert Plant, Paul McCartney, Stevie Wonder şi Aretha Franklin.

Potrivit site-ului nme.com, la acest sondaj au participat peste 10 milioane de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici