"Michael Jackson Weekend", pe 29 şi 30 august, la MTV

MTV îi va dedica lui Michael Jackson - la împlinirea a 51 de ani de la naşterea regretatului "rege al muzicii pop" - weekendul 29 - 30 august, sub sloganul "M is For Michael", informează televiziunea.

224 afișări
Imaginea articolului "Michael Jackson Weekend", pe 29 şi 30 august, la MTV

"Michael Jackson Weekend", pe 29 şi 30 august, la MTV

Astfel, sâmbătă, de la ora 12.00, vedeta MTV Tili Niculae va prezenta topul celor mai cunoscute 40 de melodii interpretate şi compuse de artist, iar de la ora 20.00, înregistrarea concertului susţinut în la Bucureşti în 1992, în cadrul "Dangerous Tour".

Mai mult, telespectatorii MTV sunt invitaţi duminică, de la ora 15.00, la "Greatest TV Moments Michael Jackson", iar de la ora 16.00, la "MTV By Request", unde vor fi difuzate cele mai votate zece piese semnate Michael Jackson.

Totodată, de ziua fostului "rege al muzicii pop", pe 29 august, MTV, ProFM şi Nova Music/ Sony Music vor inaugura Aleea "Michael Jackson" în Herăstrău, la intrarea Arcul de Triumf, în cadrul unui eveniment de comemorare a artistului.

Michael Jackson a murit din cauza unei doze letale dintr-un anestezic puternic- propofol -, potrivit unui mandat de percheziţie făcut public luni, în oraşul Houston (Texas), unde sunt mai multe birouri ale medicului personal al starului, Conrad Murray, suspectat de omucidere.

Michael Jackson a făcut stop cardiac şi a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani. De atunci, ancheta efectuată de poliţie şi de agenţii federali s-a concentrat asupra rolului avut de Conrad Murray, medicul personal al lui Jackson , care se afla lângă star în ultimele momente ale vieţii acestuia.

Familia Jackson a anunţat, în 21 august, că înmormântarea starului, programată iniţial pe 29 august - ziua în care acesta ar fi împlinit 51 de ani -, la cimitirul Forest Lawn-Glendale din Los Angeles, va fi amânată pentru 3 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici