Michael Jordan şi Shaquille O'Neal, copleşiţi de emoţie la ceremonia dedicată lui Kobe Bryant

  • Nu mai puţin de 20.000 de fani au ocupat arena pentru a-l omagia pe fostul star al baschetului şi pe fiica sa în vârstă de 13 ani.
  • Kobe, Gianna şi alte şapte persoane au murit în urma unui accident de elicopter, în California, pe 26 ianuarie.
612 afișări
Imaginea articolului Michael Jordan şi Shaquille O'Neal, copleşiţi de emoţie la ceremonia dedicată lui Kobe Bryant

sursa FOTO: Profimedia

O ceremonie dedicată lui Kobe şi fiicei sale Gianna Bryant a avut loc luni la Staples Center, în Los Angeles. Ceremonia i-a lăsat în lacrimi pe Michael Jordan şi pe Shaquille O'Neal. Nu mai puţin de 20.000 de fani au ocupat arena pentru a-l omagia pe fostul star al baschetului şi pe fiica sa.

Vanessa Bryant a deschis întâlnirea memorială de luni vorbind despre fiica sa, Gianna, şi despre „sufletul pereche”, Kobe.

„Dumnezeu ştie că nu puteau să fie pe acest Pământ unul fără celălalt. A trebuit să îi ia împreună ca să fie amândoi”, a spus fosta soţie a baschetbalistului.

Legende din NBA precum Michael Jordan şi Shaquille O'Neal au izbucnit în lacrimi forbind despre Bryant.

„Băiatul ăsta a fost pasionat cum nici nu vă închipuiţi... A vrut să fie cel mai bun baschetbalist care putea să fie şi când pe măsură ce l-am cunoscut mi-am dorit să fiu cel mai bun frate mai mare care poate să existe”, a spus Michael Jordan.

„Când a murit Kobe Bryant, o parte din mine a murit, şi, dacă mă uit la această sală şi în lume, cred că a murit şi o parte din voi”, a arătat Jordan.

Evenimentul a inclus şi momente muzicale susţinute de artiste precum Beyoncé, Alicia Keys şi Christina Aguilera.

Manifestarea prezentată ca o „Celebrare a vieţii” a adunat 20.000 de spectatori din toate colţurile Statelor Unite, arată CNN.

Gazda ceremoniei a fost Jimmy Kimmel. După proiecţia filmului 6 minute care i-a adus Oscarul lui Kobe Bryant, „Dear Basketball”, în 2018, Kimmel a încheiat îndemnându-i pe cei prezenţi „munciţi din greu şi îmbrăţişaţi-i pe oamenii pe care îi iubiţi”. Întâlnirea a luat sfârşit pe acordurile piesei „Unforgettable” (De neuitat) în varianta lui Nat King Cole.

Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter la data de 26 ianuarie în oraşul Calabasas din California. La bordul aeronavei se afla şi fiica legendarului baschetbalist, Gianna, dar şi alte şapte persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici