Michael Madsen, spitalizat după un "maraton" de alcool

Actorul Michael Madsen a fost spitalizat în Marea Britanie, după un "maraton" de nouă zile în care a consumat alcool în exces, informează contactmusic.com

20 afișări
Imaginea articolului Michael Madsen, spitalizat după un "maraton" de alcool

Michael Madsen, spitalizat după un "maraton" de alcool (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Publimedia/Mediafax Foto)

Starul din "Reservoir Dogs" a fost cazat la Hotel Penventon Park din Cornwall pe durata filmărilor la următorul film la care lucrează. Staff-ul hotelului a rămâs uimit de comportamentul său.

Potrivit ziarului britanic The Sun, Madsen obişnuia să bea două sticle de vin la micul dejun, după care continua cu băutură şi pastile.

Acesta ar fi fost dus la Spitalul Royal Cornwall, după ce a fost găsit inconştient la intrarea în hotel, pe 10 mai. Medicii l-au considerat un pacient "de risc" şi l-au pus sub supraveghere, să nu se sinucidă, mai scrie presa locală.

"A fost ţinut sub supraveghere în concordanţă cu legile în vigoare. Dacă ar fi încercat să plece, ar fi fost sancţionat. A fost un pacient de risc şi a trebuit monitorizat ca nu cumva să se sinucidă", a declarat o sursă.

"Personalul a fost uimit de cât de mult alcool a putut consuma actorul. Amesteca băutura cu nişte pastile despre care nimeni nu ştia pentru ce sunt. A înfuriat câţiva oaspeţi urinând în parcare", a declarat un membru al staff-ului.

Potrivit informaţiilor, Madsen ar fi fost externat în jurul datei de 17 mai şi s-a întors în Statele Unite pe 21 mai.

În 2008, reprezentanţii lui Madsen au dezminţit zvonurile potrivit cărora acesta ar fi fost pus sub supraveghere într-un spital din Los Angeles, după ce familia sa şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la comportamentul său. Purtătorul de cuvânt al lui Madsen a declarat atunci că actorul a fost internat deoarece suferea de extenuare şi toxinfecţie alimentară.

Printre filmele în care a jucat Michael Madsen se numără "Reservoir Dogs" (1992) şi "Kill Bill" (2003), de Quentin Tarantino, şi "Sin City"(2005) de Frank Miller, Quentin Tarantino şi Robert Rodriguez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici