Michelle Pfeiffer, în pat cu un tânăr de 19 ani

Filmul "Curtezana", cu Michelle Pfeiffer în rolul unei curtezane ce iniţiază un tânăr parizian în arta amorului, va avea premiera în cinematografele din România pe 17 iulie, informează MediaPro Distribution.

325 afișări
Imaginea articolului Michelle Pfeiffer, în pat cu un tânăr de 19 ani

Michelle Pfeiffer, în pat cu un tânăr de 19 ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michelle Pfeiffer va face senzaţie pe marile ecrane în rolul unei veritabile curtezane şi va putea fi admirată în scene de-a dreptul incendiare în compania unui puşti de 19 ani, în filmul "Curtezana", care, din 17 iulie, va intra în cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj) şi Cinema City din Timişoara, Cluj şi Iaşi, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Spre deliciul fanilor, Michelle Pfeiffer revine pe marile ecrane cu un rol complet diferit de cele care au consacrat-o în peisajul hollywoodian.

Un film provocator, "Curtezana" dezvăluie Parisul anilor '20, unde Rupert Friend este Chéri, un tânăr răsfăţat în vârstă de 19 ani, fiul unei foste curtezane, Madame Peloux, (Kathy Bates). Aceasta îl încredinţează pe Chéri mai tinerei sale prietene şi rivale, Léa de Lonval, pentru a-l iniţia în arta amorului. Şi ea o fostă curtezană, Léa este o femeie matură şi experimentată, încă extrem de seducătoare. Dupa şase ani de relaţie cu Léa, Madame Peloux îi aranjeaza lui Chéri căsătoria cu Edmée, tânăra fiică a unei alte curtezane. Léa şi Chéri încearcă să accepte despărţirea iminentă, realizand parcă prea târziu că legătura lor înseamnă mai mult decât plăcerea trupului.

De curând, Michelle Pfeiffer a declarat într-un interviu despre personajul pe care îl interpretează în "Curtezana" că este "o femeie a contradicţiilor şi nu reprezintă prototipul unei prostituate". "Atunci când spui «curtezană», cu siguranţă ai în minte imaginea şi calităţile unei astfel de femei. Lea era o femeie erudită, incredibil de sofisticată, o aprigă femeie de afaceri şi, în ciuda ocupaţiei sale, era o persoană cu principii. Nu mi s-a mai întâmplat până acum să văd o prostituată portretizată astfel. Şi, nu în ultimul rând, a fost bucuria de a lucra cu regizorul Stephen Frears şi scenaristul Christopher Hampton din nou (după "Legături periculoase", 1988), practic nu am avut niciun motiv să nu mă implic în acest proiect", a declarat Pfeiffer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici