Mickey Rourke ar putea interpreta rolul unui jucător de rugby homosexual

Actorul american Mickey Rourke ar putea interpreta rolul primului jucător de rugby din Marea Britanie care a făcut public faptul că este homosexual, Gareth Thomas, informează contactmusic.com.

63 afișări
Imaginea articolului Mickey Rourke ar putea interpreta rolul unui jucător de rugby homosexual

Mickey Rourke ar putea interpreta rolul unui jucător de rugby homosexual (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american s-a întâlnit cu jucătorul de rugby britanic Gareth Thomas, săptămâna trecută, pentru a discuta posibilitatea transpunerii pe marele ecran a poveştii de viaţă a acestuia.

Gareth Thomas a ţinut prima pagină a ziarelor din Marea Britanie în 2009, când a devenit primul mare jucător de rugby din această ţară care a făcut public faptul că este homosexual.

Mickey Rourke, aflat într-o vacanţă în Marea Britanie, a cerut să se întâlnească imediat cu jucătorul de rugby pentru a negocia termenii unui acord.

Un purtător de cuvânt al agenţiei care îl manageriază pe Gareth Thomas a declarat pentru publicaţia Wales of Sunday: "Mickey Rourke este un mare fan al rugby-ului şi se afla în avion, venind de la New York, când a citit un articol despre Gareth. S-a gândit imediat că povestea lui ar fi un subiect ideal pentru un film. Mickey l-a contactat pe Gareth printr-un prieten comun şi l-a invitat pe Gareth la cină. Deşi nu s-a semnat deocamdată un acord, sperăm ca acest lucru să se întâmple în curând. Totul depinde acum de managerii celor doi".

Mickey Rourke a profitat din plin de pe urma nominalizării sale la Oscar, în 2009, pentru partitura din "The Wrestler/ Luptătorul", jucând după acel rol în multe filme, aparţinând unor genuri diferite, pendulând între registrul elitist ("Passion Play", cu Bill Murray şi Megan Fox) şi cel mai puţin intelectual ("The Expendables", cu numeroase staruri din filmele de acţiune din anii '80), ajungând şi pe afişul unor filme cu mare succes comercial ("Iron Man 2").

Înainte de anii '90, când cariera lui a intrat într-un con de umbră, Mickey Rourke a devenit celebru pentru interpretarea unor roluri de rebel, precum cele din filmele "Golanii/ Rumble Fish" (1983), "9 săptămâni şi jumătate" (1986), "Înger şi demon" (1987) şi "Stâlp de cafenea/ Barfly" (1987), inspirat din romanul omonim al lui Charles Bukowski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici