Mickey Rourke, într-un remake al unui film cu gangsteri

Actorul american Mickey Rourke va juca într-un remake al filmului britanic cu gangsteri "Mona Lisa", considerat un clasic al genului, ce a fost lansat în 1986, informează variety.co

19 afișări
Imaginea articolului Mickey Rourke, într-un remake al unui film cu gangsteri

Mickey Rourke, într-un remake al unui film cu gangsteri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mickey Rourke va juca rolul unui fost condamnat, care este angajat ca şofer de o prostituată de lux. Actriţa Eva Green se află în negocieri avansate cu producătorii acestui film şi sunt şanse foarte mari să participe la acest proiect.

În filmul original, realizat în 1986, de Neil Jordan, au jucat Bob Hoskins, Cathy Tyson, Robbie Coltrane şi Michael Caine.

Scenariul şi regia acestui remarke vor fi asigurate de Larry Clark, cunoscut pentru regia filmelor "Tinereţe/ Kids" (1995) şi "Wassup Rockers" (2005). Filmările vor debuta în luna iulie, la New York.

După interpretarea reuşită şi lăudată de criticii de film a blândului Randy the Ram din "Luptătorul/ The Wrestler", rol pentru care a fost nominalizat la premiul Oscar, Mickey Rourke a acceptat să joace în filme de diferite genuri, printre care se numără lungmetrajul de acţiune al lui Sylvester Stallone "The Expendables", producţia indiană cu gangsteri "Broken Horses" şi "The Informers", care a avut premiera în ianuarie, la Festivalul de Film de la Sundance.

Înainte de anii '90, când cariera lui a intrat într-un con de umbră, Mickey Rourke a devenit celebru pentru interpretarea unor roluri de rebel, precum cele din filmele "Golanii/ Rumble Fish" (1983), "9 săptămâni şi jumătate" (1986), "Înger şi demon" (1987) şi "Stâlp de cafenea/ Barfly" (1987), inspirat din romanul omonim al lui Charles Bukowski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici