Miercuri seară te revezi live cu trupa Vama. „Ar putea fi ultima ocazie pe anul ăsta”, spune Tudor Chirilă despre concert

  • Tudor Chirilă e încântat de întâlnirea cu publicul, după lunile de izolare. Siguranţa rămâne însă cuvântul cheie
  • Artistul nu e foarte optimist cu privire la continuarea spectacolelor anul acesta
  • La concert te aşteaptă mâine seară şi cu piese ale trupei Vama Veche, pe care nu le-a mai cântat de mult live
1497 afișări
Imaginea articolului Miercuri seară te revezi live cu trupa Vama. „Ar putea fi ultima ocazie pe anul ăsta”, spune Tudor Chirilă despre concert

VIDEO: Miercuri seară te revezi live cu trupa Vama. „Ar putea fi ultima ocazie pe anul ăsta”, spune Tudor Chirilă

Miercuri seară eşti aşteptat la Arenele Romane de la ora 20:00, la unul dintre primele concerte cu public de anul ăsta ale trupei Vama. Poate şi ultimul, din cauza evoluţiei pandemiei.

Chiar dacă vorbim de un concert rock, vei sta totuşi pe scaun, iar rândurile sunt puse la distanţă de 2 metri unul de altul. În plus, în momentul în care îţi rezervi biletele, softul blochează automat 3 locuri în jurul tău, pentru a păstra distanţa de siguranţă, iar numărul spectatorilor este limitat la 500.

Tudor Chirilă spune că nu este foarte afectat de această măsură: "Chiar şi cu 500 de oameni, este important că te afli pe scenă, cânţi, şi în faţa ta sunt nişte oameni. Eu vin din teatru, unde am jucat şi la 20 de oameni într-o sală de 300, nu e grav."

"Ar trebui să fii pregătit să respecţi măsurile pe care ne gândim că eşti pregătit să le respecţi şi dacă nu vii la noi la spectacol. Şi să te gândeşti că sunt nişte oameni responsabili care fac concertul ăsta, şi care n-au niciun chef ca la concertul lor să se întâmple vreo contaminare", este mesajul lui Tudor pentru tine, care-ţi promite la schimb multe piese pe care nu le-au mai cântat de multă vreme, inclusiv piese de la Vama Veche.

Bilete găseşti aici.

O să fie al treilea concert cu public, post izolare - am avut 3 cu public şi 2 cu public virtual.

„Toate la fel de ciudate. Începem să ne obişnuim, că ştii cum e, omul se obişnuieşte cu orice. Şi va fi un concert în care distanţa chiar se poate respecta. Este motivul pentru care am ales Arenele Romane, e o locaţie de 6000 de locuri, rândurile sunt la 2 m distanţă.

Noi suntem conştienţi însă că s-ar putea să fie unul dintre ultimele noastre concerte, nu ştiu cât de probabil e ca-n toamnă să ne-ntoarcem în cluburi, sau în alte spaţii închise”, a afirmat Tudor Chirilă. 

Piesa cu "Pandemia" o să se audă, miercuri seara, la Arenele Romane. 

„Aia este trecută cu litere de aur în playlistul nostru. Şi-l avem invitat pe Omul Gnom, care vine să ne ajute, o să-şi facă partea de rapp-ăială, să nu rămânem singuri pe scenă doar cu Pandemia. Şi ăla cred că o să fie un moment în care o să îndemnăm la calm”, a mai spus Chirilă. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici