Mihaela Rădulescu cere sprijinul autorităţilor în conflictul cu fostul său soţ

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu cere, printr-o scrisoare deschisă, organelor abilitate, inclusiv Autorităţii pentru Protecţia Drepturilor Copilului, să se autosesizeze în cazul conflictului pe care îl are cu fostul său soţ Elan Schwartzenberg, despre care susţine că a ameninţat-o.

544 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu cere sprijinul autorităţilor în conflictul cu fostul său soţ

Mihaela Rădulescu cere sprijinul autorităţilor în conflictul cu fostul său soţ

De asemenea, în scrisoarea deschisă publicată, joi, de cotidianul "Gândul", Mihaela Rădulescu apelează şi la ajutorul opiniei publice.

Ea face referire la un incident pe care l-a avut cu soţul său, când acesta, despre care susţine că se afla în stare de ebrietate, a vrut să o dea afară din casă împreună cu copilul, după care a sunat la Poliţie pentru a o reclama că a intrat fraudulos în locuinţă.

"Fostul meu soţ şi-a pierdut calităţile de om, de tată, dar mai ales pe aceea de bărbat - imaginaţi-vă un om beat care sună noaptea la Poliţie şi spune: «Sunt Elan Schwartzenberg. În locuinţa mea a intrat fraudulos Mihaela Rădulescu şi vreau să veniţi s-o daţi afară»", scrie vedeta, care solicită Ministerului de Interne să păstreze înregistrarea apelului telefonic, ca dovadă a stării în care se afla Elan Schwartzenberg.

Mihaela Rădulescu mai afirmă că fostul său soţ a ameninţat-o că îi va lua copilul şi că îi va pune droguri în poşetă pentru a fi apoi arestată.

"Mă dădea afară din casa unde locuiesc legal, cu copilul meu. Mai mult, echipajul de poliţie a venit până la poarta casei din Izvorani, comuna Ciolpani, şi aş dori să-i chem public ca martori la procesul pe care-l voi intenta soţului meu. De atunci până astăzi, soţul i-a căutat şi a încercat să le ofere şpagă pentru a le cumpăra tăcerea şi opinia", afirmă ea.

Mihaela Rădulescu îşi acuză soţul de imoralitate şi de faptul că şi-a trecut toată averea pe numele rudelor şi cunoscuţilor, pe numele său ca soţie "neexistând nimic, niciodată".

"Mă aştept ca dintr-o clipă în alta să fiu legată de mâini şi de picioare şi să mi se însceneze orice. Mă aştept la orice minciună publică şi la orice nouă umilinţă. Mă aştept să-i facă rău chiar şi copilului nostru, tocmai pentru a-şi demonstra nemernicia şi pentru a obţine custodia copilului", afirmă Rădulescu.

Elan Schwartzenberg a declarat pentru cotidianul Gândul că nu îl preocupă problemele fostei sale soţii, pe care aceasta a ales să le dezbată în presă, iar singura persoană care îl interesează este fiul său Ayan.

Potrivit poliţiştilor ilfoveni, Elan Schwartzenberg a cerut intervenţia Poliţiei în noaptea de 8 spre 9 martie, în jurul orei 1.00. El a apelat serviciul unic 112, spunând că fosta sa soţie face scandal. Sursa citată a precizat că un echipaj de Poliţie s-a deplasat la locuinţa acestuia, însă poliţiştii nu au intervenit, deoarece Mihaela Rădulescu părăsise deja locuinţa din Izvorani.

Secretarul general de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului (ANPDC), Mioara Bogdan, a declarat pentru MEDIAFAX că, până în acest moment, instituţia nu a fost sesizată în mod oficial.

În plus, secretarul general de la ANPDC a explicat că instituţia pe care o reprezintă nu ar putea interveni în acest caz, întrucât nu are competenţe în astfel de situaţii.

"Dacă doamna Rădulescu consideră că fiul său este abuzat emoţional, are posibilitatea să se adreseze Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului competentă din punct de vedere teritorial. Specialiştii vor stabili dacă copilul este abuzat emoţional", a mai spus Mioara Bogdan.

Citeşte şi:

Mihaela Rădulescu: "Am o relaţie cu Dani Otil!"

Mihaela Rădulescu vrea emisiune pentru adulţi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici