Mihaela Rădulescu, despre reţeta succesului unei relaţii la distanţă, în noul număr Pro TV Magazin

Mihaela Rădulescu vorbeşte despre televiziune, despre fiul ei, Ayan, şi despre reţeta succesului unei relaţii la distanţă în noul număr al Pro TV Magazin, care va apărea pe piaţă luni, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

155 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu, despre reţeta succesului unei relaţii la distanţă, în noul număr Pro TV Magazin

Mihaela Rădulescu, despre reţeta succesului unei relaţii la distanţă, în noul număr Pro TV Magazin (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În interviul din noul număr al ghidului Pro TV Magazin, Mihaela Rădulescu povesteşte despre cum se menţine o relaţie la distanţă: "E tot o iubire… Doar are alte reguli, alte intensităţi, alte doruri şi... probabil mult mai multe şanse să ţină". Întrebată care este secretul prin care rezistă relaţia la distanţă, Mihaela spune cu pasiune: "Iubirea e mereu o taină pentru cei din afara ei şi o lumină minunată pentru cei care o trăiesc".

Vedeta recunoaşte că nimic nu a fost complicat niciodată în ceea ce priveşte relaţia ei: "Pe terenul nostru se joacă diferit, după nişte reguli făcute de noi şi, în general, fără public spectator".

Mihaela Rădulescu afirmă în materialul din Pro TV Magazin că este posibil să se întoarcă pe micul ecran cu o ediţie specială în martie, spunând că aceasta este "specialitatea" ei în ultima vreme.

Vedeta mărturiseşte: "Vin cu mare plăcere să prezint emisiuni de divertisment, dar doar dacă sunt sporadice şi de calitate". Ea chiar recunoaşte că a decis că "televizunea este un drum" pe care mai vine doar "în plimbare".

Vorbind despre programul zilnic de sport şi despre cum se menţine în formă, Mihaela recunoaşte că lucrul care contează cel mai mult pentru ea este strălucirea din ochi: "Prefer să mă concentrez pe strălucirea din ochi, pe-aia nu vreau s-o pierd niciodată. Cred că e singurul fel în care se vede iubirea, nu ?".

În acelaşi interviu, frumoasa vedetă povesteşte şi despre cum se descurcă Ayan la şcoală, cum îşi petrec timpul împreună şi cât de mandră este de fiul ei. Cei doi ies la spectacole şi concerte, la operă, expoziţii, se întâlnesc cu prietenii şi merg cu bicicletele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici