Mika vine la B'estfest 2011

Mika este cel mai nou nume confirmat în line up-ul B'estfest (1 - 3 iulie), alăturându-se astfel celor de la Skunk Anansie, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum (live), House of Pain şi Hadouken! pe afişul celei de-a patra ediţii a festivalului, informează organizatorii, Emagic.

61 afișări
Imaginea articolului Mika vine la B'estfest 2011

Mika vine la B'estfest 2011 (Imagine: Florin Gheorghe/Mediafax Foto)

B'esfest revine vara aceasta în perioada 1 - 3 iulie, într-un loc verde din nordul Bucureştiului, în zona Pipera-Tunari, ce promite să ofere o experienţă completă, de la concerte la expoziţii şi ateliere de creaţie, spaţii de relaxare şi joacă, târguri vintage şi zonă de camping.

Mika (pe numele său real Michael Holbrook Penniman Jr.) a lansat primul său single - "Relax Take It Easy" - în anul 2006, urmat la începutul anului 2007 de "Grace Kelly", piesa ajungând pe primul loc în topurile din Marea Britanie în aceeaşi lună.

Albumul de debut al artistului, "Life in Cartoon Motion", a fost lansat în februarie 2007, aducându-i lui Mika atât un număr impresionat de fani, cât şi aprecierile criticilor, care l-au comparat cu artişti precum Freddie Mercury, Scissor Sisters, Elton John, Robbie Williams sau David Bowie. Albumul a fost vândut în peste 5,6 milioane de exemplare în toată lumea, Mika primind premiul BRIT pentru "Best British Breakthrough Artist" precum şi o nominalizare la premiile Grammy.

Doi ani mai târziu, Mika a lansat cel de-al doilea album, "The Boy Who Knew Too Much", primul single - "We Are Golden" - debutând pe locul 4 în clasamentul britanic. Party-ul de lansare al single-ului a fost dedicat exclusiv fanilor artistului de pe Twitter, Mika cheltuind pentru aceştia peste 25.000 de lire doar pe băuturi. Piesa "Kick Ass" a fost compusă de Mika alături de producătorul RedOne special pentru coloana sonoră a filmului cu acelaşi nume, fiind lansată ca single în mai 2010. În prezent, Mika lucrează la un nou album.

Anul acesta Mika va ajunge pentru prima dată la Bucureşti, în cadrul B'estfest, pe data de 2 iulie.

Artistul britanic a concertat în premieră în România anul trecut, pe 24 iulie, pe plaja H2O din Mamaia, locul devenit tradiţional pentru desfăşurarea evenimentelor de vară Orange PrePay Party.

Biletele pentru B'estfest sunt disponibile la următoarele preţuri: 125 de lei pentru biletele de o zi, 265 de lei pentru abonamentele de 3 zile, iar pentru acces în camping, la abonament se va adăuga un voucher de 15 lei.

Începând cu data de 1 iulie, prima zi de B'estfest, biletele vor putea fi achiziţionate în fiecare zi de la intrarea în zona de festival, la preţul de 150 de lei, în timp ce abonamentele vor fi disponibile doar în prima zi de festival, la preţul de 285 de lei, la acestea adăugându-se pentru cei care doresc camping un voucher de 15 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici