Milla Jovovich a născut al treilea copil. Cum arată familia celebrei actriţe

Actriţa Milla Jovovich a născut o fetiţă, care a primit numele de Osian, acesta fiind al treilea său copil şi al soţului ei, regizorul Paul W. S. Anderson, producătorul francizei cinematografice "Resident Evil", informează gala.fr.

2588 afișări
Imaginea articolului Milla Jovovich a născut al treilea copil. Cum arată familia celebrei actriţe

Milla Jovovich a născut al treilea copil. Cum arată familia celebrei actriţe

Fiica mai mare a actriţei în vârstă de 44 de ani, Ever Gabo, a publicat pe contul ei de pe reţeaua de socializare online Instagram o fotografie cu toată familia reunită pe patul de spital.

Fetiţa în vârstă de 11 ani apare alături de părinţi, sora mijlocie, Dashiel Edan, în vârstă de 4 ani, şi bebeluşul născut duminică.

Fericitul eveniment a venit după ce, în 2017, Milla a trebuit să sufere un avort terapeutic pe când era însărcinată în patru luni şi jumătate. Actriţa a mărturisit ulterior că a trecut printr-o depresie gravă.

Milla Jovovich şi Paul Anderson s-au întâlnit în 2002, pe platourile de filmare ale peliculei "Resident Evil", şi s-au logodit un an mai târziu. După o scurtă perioadă de separare, cuplul a avut primul copil în 2007, iar, în 2009, Jovovich şi Anderson s-au căsătorit.

De origine ucraineană, Milla Jovovich este un fost manechin de succes care a reuşit apoi să îşi construiască o carieră în cinematografie, cu roluri în filme precum "Al cincilea element" şi cele din franciza "Resident Evil", regizate de soţul ei. Milla Jovovich a jucat o gamă largă de roluri în filme precum "Întoarcerea la laguna albastră", "Marea ameţeală", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Păpuşa" şi "Ultraviolet". Printre proiectele ei cinematografice se mai numără lungmetrajul "Stone", în care a jucat împreună cu Robert De Niro şi Edward Norton, şi versiunea 3D a clasicului "Cei trei muschetari", regizat de Paul W.S. Anderson, în care interpretează rolul Milady de Winter.

Paul W. S. Anderson, în vârstă de 54 de ani, este cunoscut pentru filme precum "Nebunia cumpărăturilor/ Shopping", "Mortal Kombat", "Event Horizon", "Soldier", "AVP: Alien vs. Predator" şi "Cursa mortală/ Death Race", cu Jason Statham în rolul principal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici