Milla Jovovich a născut o fetiţă

Actriţa de origine ucraineană Milla Jovovich a născut, sâmbătă, primul său copil, o fetiţă pe care a numit-o Ever, a anunţat publicaţia americană US Weekly, transmite Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Milla Jovovich a născut o fetiţă

Milla Jovovich a născut o fetiţă

Actriţa, în vârstă de 31 de ani, este logodită din martie 2003 cu regizorul şi producătorul englez Paul Anderson, în vârstă de 42 de ani.

Fetiţa este primul copil al cuplului Jovovich - Anderson. Cei doi s-au cunoscut în 2002, când frumoasa actriţă a jucat în filmul "Resident Evil", regizat de Anderson.

Nu se ştie încă dacă cei doi se vor căsători.

Jovovich a fost căsătorită cu Luc Besson, regizorul filmului "Al cincilea element", în care a jucat actriţa. După o căsătorie care a durat doi ani, cei doi au divorţat în 1999.

Actriţa a interpretat o gamă largă de roluri în filme precum "Întoarcerea la laguna albastră", "Marea ameţeală", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Păpuşa" şi "Ultraviolet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici