Milla Jovovich va naşte o fetiţă

Actriţa Milla Jovovich şi soţul său, regizorul Paul Anderson, vor deveni părinţii unei fetiţe, care va fi a doua a cuplului, după Ever Gabo, născută în 2007, potrivit contactmusic.com.

199 afișări
Imaginea articolului Milla Jovovich va naşte o fetiţă

Milla Jovovich va naşte o fetiţă

Milla Jovovich, în vârstă de 38 de ani, a declarat, miercuri, că a aflat sexul bebeluşului pe care îl va naşte şi că acesta va fi o fetiţă.

Jovovich şi soţul său, Paul Anderson, producătorul francizei cinematografice "Resident Evil", mai au împreună o fetiţă, în vârstă de şase ani, pe nume Ever Gabo.

"Vom avea o fetiţă şi (Ever Gabo, n.r.) abia aşteaptă. Eram îngrijorată de faptul că ar putea fi un băiat, mă gândeam ce o să păţească. Îmi spuneam «mă întreb cât de mult va supravieţui în casa asta, cu fetiţa asta care o să îl tot împingă, o să îi pună piedică, o să îl bruscheze»", a declarat Jovovich privind reacţia fiicei sale mai mari la vestea că va avea o soră.

Jovovich a explicat că Ever Gabo a venit deja cu mai multe sugestii de nume, unele dintre ele foarte amuzante.

"Unul dintre ele a fost «toilet bowl» (vas de toaletă, n.r.). Am zis că ăsta e doar aşa, pe o listă. Apoi a mai zis să-i spunem «bicycle lane» (pistă de bicicletă, n.r.). De fapt, numele pe care i-l vom da a fost ales de ea (Ever Gabo, n.r.). Sunt încă deschisă la sugestii, dar avem un fel anume de a-i spune acum", a mai spus Milla Jovovich.

Milla Jovovich şi Paul Anderson s-au întâlnit în 2002, pe platourile de filmare ale peliculei "Resident Evil" şi s-au logodit un an mai târziu. După o scurtă perioadă de separare, cuplul a avut primul copil, în 2007, iar, în 2009, Jovovich şi Anderson s-au căsătorit.

De origine ucraineană, Milla Jovovich este un fost manechin de succes care a reuşit apoi să îşi construiască o carieră în cinematografie, cu roluri în filme precum "Al cincilea element" şi cele din franciza "Resident Evil", regizate de soţul ei. Milla Jovovich a jucat o gamă largă de roluri în filme precum "Întoarcerea la laguna albastră", "Marea ameţeală", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Păpuşa" şi "Ultraviolet". Printre proiectele ei cinematografice recente se numără lungmetrajul "Stone", în care a jucat împreună cu Robert De Niro şi Edward Norton, şi versiunea 3D a clasicului "Cei trei muschetari", regizat de Paul W.S. Anderson, în care interpretează rolul Milady de Winter.

Paul W. S. Anderson, în vârstă de 49 de ani, este cunoscut pentru filme precum "Nebunia cumpărăturilor/ Shopping", "Mortal Kombat", "Event Horizon", "Soldier", "AVP: Alien vs. Predator" şi "Cursa mortală/ Death Race", cu Jason Statham în rolul principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici