Miniseria TV "The Kennedys", cu Katie Holmes, anulată din cauza unor inexactităţi istorice

Miniseria de televiziune "The Kennedys", în care Katie Holmes interpretează rolul Jacqueline Kennedy, nu va fi difuzat pe postul History Channel, aşa cum era prevăzut, din cauza unor "inexactităţi istorice" care apar în cele opt episoade ale serialului, informează dailymail.co.uk.

135 afișări
Imaginea articolului Miniseria TV "The Kennedys", cu Katie Holmes, anulată din cauza unor inexactităţi istorice

Miniseria TV "The Kennedys", cu Katie Holmes, anulată din cauza unor "inexactităţi istorice" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Katie Holmes interpretează rolul soţiei fostului preşedinte american John F. Kennedy în această producţie de televiziune care a avut un buget de producţie de multe milioane de dolari, fiind considerat cel mai scump proiect TV comandat de History Channel. Rolul preşedintelui american JFK este interpretat de actorul Greg Kinnear.

Însă, după ce au vizionat versiunea finală a miniseriei, directorii postului au considerat că maniera în care a fost prezentată familia Kennedy în acest proiect TV este lipsită de acurateţe şi, din această cauză, miniseria "The Kennedys" nu poate fi difuzată pe History Channel.

În plus, potrivit presei americane, scenariul proiectului a declanşat numeroase controverse în rândul politicienilor americani cu simpatii de stânga şi i-a iritat pe istoricii pasionaţi de istoria familiei Kennedy.

Încă dinainte de începerea filmărilor, pe prima pagină a cotidianului New York Times a apărut în februarie 2010 un interviu cu Theodore Sorenson, fostul consilier al preşedintelui american J. F. Kennedy, în care acesta declara că scenariul miniseriei "The Kennedys" este "răzbunător" şi "răuvoitor".

"The Kennedys" prezintă ascensiunea familiei Kennedy pe scena politică americană şi primii ani ai mandatului prezidenţial al lui JFK, înainte de a fi asasinat, în oraşul Dallas din statul Texas, în 1963.

Jacqueline Kennedy, considerată una dintre cele mai frumoase şi mai elegante femei din lume, s-a căsătorit ulterior cu armatorul grec Aristotele Onassis şi a murit de cancer, în 1994.

Katie Holmes s-a remarcat în serialul de televiziune pentru adolescenţi "Dawson's Creek" şi a devenit un star pe plan mondial mai ales prin căsătoria cu Tom Cruise, în 2006, după naşterea fiicei lor, Suri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici