Miranda din "Totul despre sex" a avut cancer la sân

Cynthia Nixon, din "Totul despre sex", a mărturisit că a fost diagnosticată cu cancer la sân în stare incipientă, în 2006, dar că în prezent este complet recuperată, după o operaţie chirurgicală de îndepărtare a tumorii şi radioterapie, informează abcnews.go.com.

72 afișări
Imaginea articolului Miranda din "Totul despre sex" a avut cancer la sân

Miranda din "Totul despre sex" a avut cancer la sân (Imagine: www.news.com)

Nixon a făcut publică informaţia în cadrul emisiunii de televiziune "Good Morning America", difuzată, marţi, pe postul de televiziune ABC.

Actriţa în vârstă de 42 de ani, interpreta Mirandei Hobbes în serialul de televiziune de succes "Totul despre sex", a spus că a ales să nu facă public faptul că este bolnavă pentru că "nu dorea ca paparazzi să vină la spital" şi să o deranjeze.

Potrivit sursei citate, Nixon a descoperit că are cancer în timpul unei vizite de rutină la medic. "Mi-am făcut mamografia de rutină, apoi am primit un telefon de la ginecologul meu, care mi-a spus: "Ei bine, am nişte veşti nu prea bune", a povestit Nixon.

Nixon spune că în prezent este complet recuperată, după o operaţie chirurgicală de îndepărtare a chistului din sân şi şedinţe de radioterapie.

Actriţa a declarat că a fost foarte speriată, dar şi foarte recunoscătoare pentru că acest cancer a fost descoperit într-o etapă incipientă, având astfel mari şanse de vindecare. Nixon a mai spus că a moştenit cancerul mamar de la mama sa, care a supravieţuit şi ea acestei boli.

Nixon are doi copii, Samantha, în vârstă de 12 ani, şi Charles Ezekiel, în vârstă de 6 ani, cu fostul său iubit, Danny Mozes, un profesor de engleză cu care a avut o relaţie din 1988 până în 2003. În 2005, actriţa a făcut public faptul că are o relaţie, din 2003, cu activista Christine Marinoni. Cele două locuiesc împreună cu copiii Cynthiei.

Nixon, alături de colegele sale din serialul "Totul despre sex", Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall şi Kristin Davis, vor lansa la sfârşitul lunii mai un lungmetraj inspirat din producţia de televiziune, care a avut la bază articolele autobiografice scrise de Candace Bushnell.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici