Miss SUA a purtat o pelerină confecţionată din sticle de plastic

Miss SUA a purtat o pelerină la costumul de baie confecţionată în casă din sticle de plastic, înainte de a câştiga cea de-a 71-a ediţie a concursului Miss Universe, potrivit Insider.

3841 afișări
Imaginea articolului Miss SUA a purtat o pelerină confecţionată din sticle de plastic

Înainte de a fi încoronată Miss Univers, Miss SUA R'Bonney Gabriel a uimit publicul cu un model de pelerină făcută în casă, în timpul concursului de costume de baie.

Gabriel a fost desemnată câştigătoare a celei de-a 71-a ediţii a concursului Miss Univers, sâmbătă seara, la New Orleans, Louisiana. Miss Venezuela, Amanda Dudamel, s-a clasat pe locul al doilea, urmată de Miss Republica Dominicană, Andreína Martínez.

Dar înainte de a deveni prima americană care a câştigat Miss Universe în ultimul deceniu, modelul, designer de modă din Houston, Texas, s-a remarcat în segmentul costumelor de baie prin purtarea unei pelerine pe care a creat-o folosind materiale reciclabile.

Împărtăşind pe Instagram o perspectivă asupra procesului de design, Gabriel a scris că pelerina a fost „vopsită în mod sustenabil şi proiectată folosind sticle de plastic”. Videoclipul are 42.000 de aprecieri de sâmbătă, de când a fost postat.

„Am adunat şi transformat această pelerină pentru a arăta cum se poate face artă din ceea ce percepem ca fiind gunoi”, a adăugat ea. „De asemenea, ea întruchipează mesajul meu preferat: „Dacă nu acum, atunci când?”. Motto-ul este imprimat vizibil pe spatele pelerinei portocalii.

În clipul, pe melodia „Set Fire To The Rain” a lui Adele, Gabriel a arătat cum a folosit flacăra unei lumânări pentru a da formă sticlelor de plastic şi a folosit coloranţi portocalii pentru a colora ea însăşi ţesătura pelerinei sale.

Gabriel a mai spus că a petrecut 10 zile în perioada premergătoare concursului lucrând la designul pelerinei sale şi chiar şi-a petrecut ziua de Crăciun vopsind ţesătura pelerinei pentru a arăta ca nişte flăcări, potrivit poveştilor sale de pe Instagram.

Pe lângă faptul că a folosit plastic reciclat, ea a lucrat, de asemenea, cu sârmă şi plasă de provenienţă durabilă pentru a construi piesa atrăgătoare.

Gabriel a vorbit despre pasiunea ei pentru designul sustenabil în runda finală de întrebări de sâmbătă, a relatat Anneta Konstantinides de la Insider.

„Ca designer foarte pasionat, cos de 13 ani; folosesc moda ca pe o forţă pentru bine. În industria mea, reduc poluarea prin materiale reciclate atunci când îmi fac hainele. Predau cursuri de cusut femeilor care au supravieţuit traficului de persoane şi violenţei domestice”, a spus Gabriel.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici