Video Miss Venezuela, regina absolută a frumuseţii (Galerie Foto)

Miss Venezuela, Dayana Mendoza, în vârstă de 22 de ani, a fost aleasă Miss Univers 2008, luni, la Nha Trang, o staţiune balneară din sudul Vietnamului, a anunţat prezentatorul celebrului concurs de frumuseţe, aflat la a 57-a ediţie.

171 afișări

"Miss Univers 2008 este Miss Venezuela, Dayana Mendoza", a anunţat prezentatorul concursului şi vedeta televiziunii americane Jerry Springer.

Miss Venezuela, care îi succede japonezei Riyo Mori, Miss Univers 2007, se calificase în finală alături de concurentele din Columbia, Republica Dominicană, Rusia şi Mexic.

GALERIE FOTO

Dayana Mendoza este model şi designer de interioare şi îşi va petrece următorul an promovând diverse cauze umanitare.

Finala concursului de frumuseţe a fost urmărită de aproape un miliard de telespectatori din lumea întreagă.

Vietnam a cheltuit pentru acest eveniment aproape 20 de milioane de dolari, concursul fiind o bună modalitate de a promova turismul în această ţară din sud-estul Asiei.

Ţările care au obţinut cele mai multe titluri Miss Univers sunt Statele Unite (şapte victorii), Porto Rico (cinci victorii) şi Venezuela (cinci victorii).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici