Miss World România 2016: Au început înscrierile pentru etapa naţională a competiţiei de frumuseţe

S-a dat startul campaniei de înscrieri pentru selecţia finalistelor care vor participa în 2016 în cadrul finalei naţionale a concursului de frumuseţe Miss World România, au anunţat organizatorii evenimentului într-un comunicat remis MEDIAFAX.

2513 afișări
Imaginea articolului Miss World România 2016: Au început înscrierile pentru etapa naţională a competiţiei de frumuseţe

Miss World România 2016: Au început înscrierile pentru etapa naţională a competiţiei de frumuseţe

România a înregistrat rezultate bune în competiţia Miss World 2015, când reprezentată ţării noastre Natalia Oneţ s-a clasat pe locul 17 din 120 de ţări participante.

În acest sens, organizatorii Miss World România anunţă deschiderea campaniei de înscriere pentru toate domnişoarele cu vârstă cuprinsă între 16 ani şi 26 de ani, cu o înălţime minimă de 1.65m, cu sau fără operaţii estetice de orice gen, care îşi doresc să reprezinte România în cadrul Miss World 2016 - cea mai importantă competiţie internaţională de frumuseţe, sunt rugate să îşi completeze formularul de înscriere disponibil online AICI.

Organizaţia Miss World România aplică în cadrul selecţiei naţionale, regulile de înscrieri şi de selecţie valabile în toate ţările participante în cadrul competiţiei Miss World, reguli create şi impuse de către Organizaţia Miss World. Detalii şi informaţii suplimentare pot fi găsite AICI, au anunţat organizatorii Miss World România, Exclusiv Event Company.

La finalul competiţiei Miss World 2015 Natalia Oneţ a fost premiată de către organizatorii chinezi cu titlul Miss World East Europe primind ca premiu un contract de modeling în valoare de 30.000 de euro pentru an de zile oferit de către una dintre cele mai importante agenţii de modele din China.

Rezultatul Nataliei Oneţ este cea mai bună clasare a României în ultimii 9 ani din întreagă istorie a celor patru competiţii internaţionale de frumuseţe majore (Miss World, Miss Universe, Miss Earth şi Miss Internaţional) după ce Ioana Valentina Boitor – s-a clasat pe locul 2 (First Runner-up) în cadrul Miss World din 2006.
Marele titlul „Miss World 2015” a fost câştigat de către reprezentanta Spanei - Mireia Lalaguna Royo în vârstă de 23 de ani, aducând coroana Miss World în Spania pentru prima dată în întreagă istorie de 65 de ani a competiţiei Miss World. Pe locul 2 (First Runner Up) s-a clasat Rusia, iar pe locul 3 (Second Runner Up) s-a clasat Indonesia.

Creat în Marea Britanie, competiţia Miss World a fost organizată pentru prima dată în anul 1951, fiind prima competiţie internaţională de frumuseţe majoră organizată la nivel mondial şi cea mai longevivă competiţie internaţională de frumuseţe în acest moment.

Sub deviza “Beauty with a Purpose” (Frumuseţe cu un scop), câştigătoarele Miss World militează pentru drepturile copiilor şi derulează campanii pentru ajutorarea copiilor cu probleme din întreagă lume. Dintre toate competiţiile internaţionale de frumuseţe Miss World are cea mai activă campanie socială pe toate continentele şi cel cel mai puternic mesaj social, având la activ donaţii făcute de peste 1 miliard de usd.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici