Mister lămurit. Cine publică de fapt mesajele pe pagina de Facebook a Gretei Thunberg

Susţinătorii activistei de mediu, Greta Thunberg, s-au întrebat cine publică de fapt mesaje pe contul de Facebook al tinerei după ce în urma unei erori a reţelei de socializare mesajele ei apăreau ca fiind postate de tatăl ei, relatează Express.

4697 afișări
Imaginea articolului Mister lămurit. Cine publică de fapt mesajele pe pagina de Facebook a Gretei Thunberg

Sursă foto: Profimedia

O eroare a Facebook a permis săptămâna trecută ca utilizatorii să vadă cine este responsabil de administrarea mai multor pagini de pe reţeaua de socializare.

Un susţinător al Gretei s-a folosit de moment pentru a verifica cine publică mesaje pe pagina activistei în vârstă de 17 ani. Astfel a realizat capturi care arătau că tatăl suedezei, Svante Thunberg,  şi Adarsh Prathap, un activist de mediu indian s-ar afla în spatele mesajelor ce apar pe contul Gretei.

Pentru a lămuri misterul Greta le-a transmis duminică celor 3 milioane de susţinători de pe Facebook că îşi publică singură mesajele pe reţeaua de socializare, însă a explicat că a folosit contul tatălui ei pentru a publica unele articole şi linkuri. Greta a anunţat că este co-managerul  paginii @gretathunbergsweden de pe Facebook împreună cu Prathap care a creat pagina. „De primăvara trecută folosesc Facebookul doar pentru a republica mesaje de pe Twitter şi Instagram” a mai detaliat Greta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici