Moarte, canibalism şi vampirism, în cel mai recent videoclip al lui Kanye West. Ar trebui interzis? - VIDEO

Rapperul american Kanye West a lansat luni videoclipul piesei "Monster" care a stârnit controverse din cauza temelor abordate precum moartea, canibalismul sau vampirismul.

1895 afișări
Imaginea articolului Moarte, canibalism şi vampirism, în cel mai recent videoclip al lui Kanye West. Ar trebui interzis? - VIDEO

Moarte, canibalism şi vampirism, în cel mai recent videoclip al lui Kanye West

În "Monster" apar fotomodele moarte care sunt spânzurate şi capete tăiate, cel mai recent videoclip al lui Kanye West stârnind cele mai multe reacţii negative de până acum, scrie dailymail.co.uk.

Din cauza temelor macabre abordate, videoclipul este precedat de o avertizare pentru persoanele sensibile: "Următorul conţinut nu trebuie interpretat sub nicio formă ca misogin sau negativ faţă de anumite persoane. Este o operă de artă şi ar trebui privit ca atare."

Printre cele mai sinistre scene din "Monster" se numără cele în care Kanye West este în pat cu două fotomodele moarte sau când ţine în mână capul unei femei.

Cântecul este făcut în colaborare cu Jay-Z, Nicki Minaj, Rick Ross şi Bon Iver.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici