Modelul Playboy Katie May, supranumită "Regina reţelei Snapchat", a murit la 34 de ani

Modelul Playboy Katie May, supranumită "Regina reţelei Snapchat" şi care avea peste un milion de fani pe platforma online Instagram, a decedat, la vârsta de 34 de ani, potrivit independent.co.uk.

1996 afișări
Imaginea articolului Modelul Playboy Katie May, supranumită "Regina reţelei Snapchat", a murit la 34 de ani

Modelul Playboy Katie May, supranumită "Regina reţelei Snapchat", a murit la 34 de ani (Imagine: Twitter)

Katie May a suferit, luni, un accidentul vascular cerebral. Aceasta a fost internată de urgenţă după ce a acuzat dureri la nivelul gâtului, fiind diagnosticată cu boală obstructivă carotidiană. Decesul său a fost confirmat, joi, de familia sa.

Aceasta s-a născut în Pittsburgh, Pennsylvania, dar s-a mutat la Los Angeles pentru a-şi dezvolta o carieră în modelling. O abilă femeie de afaceri, care a lucrat în domeniul Relaţiilor Publice (PR), Katie May şi-a lansat şi o carieră de succes în modelling, după ce compania de PR pentru care a lucrat s-a desfiinţat şi în condiţiile în care a fost mamă singură, având în întreţinere o fetiţă.

Katie May a fost model pentru colecţii de lenjerie intimă şi a fost foarte activă pe reţelele de socializare, proclamându-se "Regina oficială a Snapchat" şi atrăgând peste un milion de fani pe platforma online Instagram.

"Cunoscută în mediul online ca «MsKatieMay» şi ca «Regina Snapchat», aceasta lasă în urmă milioane de fani şi urmăritori şi o familie cu inima frântă", a transmis familia tinerei, într-o declaraţie acordată E! News. Totodată, familia sa a solicitat intimitate în aceste momente dificile.

Pe de altă parte, pe platforma www.gofundme.com, a fost lansată o campanie de strângere de fonduri pentru fiica în vârstă de şapte ani a acesteia. Până în prezent, a fost strânsă o sumă de peste 10.000 de dolari pentru ajutorarea fetiţei lui Katie May.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici