Moment recreat de cântăreaţa americană Jennifer Lopez cu faimoasa rochie Versace care a dus la inventarea Google Images

Celebra cântăreaţă americană Jennifer Lopez, într-o formă de invidat la 50 de ani, a purtat din nou o rochie celebră Versace de culoare verde care a devenit un simbol pentru Google Images. Spectacolul de vineri, de la Milano Fashion Week, a fost un omagiu adus atât rochiei originale, cât şi lui Lopez.

7423 afișări
Imaginea articolului Moment recreat de cântăreaţa americană Jennifer Lopez cu faimoasa rochie Versace care a dus la inventarea Google Images

Moment recreat de cântăreaţa americană Jennifer Lopez cu o rochie Versace verde care a dus la inventarea Google Images

Celebritatea pop a purtat pentru prima dată rochia în urmă cu aproape 20 de ani, la premiile Grammy din februarie 2000.
 
Fostul CEO Google, Eric Schmidt, a dezvăluit ulterior că au fost atât de multe căutări după fotografii cu rochia după aceea, încât i-a inspirat să creeze Google Images.
 
Videoclipul cu Lopez defilând cu versiunea modernă a rochiei, la S / S 2020 de la Versace, a fost vizionat de vineri de peste două milioane de ori pe reţelele de socializare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @donatella_versace 💚✨

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Sep 20, 2019 at 5:05pm PDT
 
Vogue relatează că ultimele câteva modele din spectacol au defilat pe piesa lui Love Love Don't Cost a Thing din 2001, iar un montaj cu pasaje din Google Image şi căutările rochiei originale de la Grammy a fost proiectat pe pereţi. Vedeta pop şi actriţa de la Hollywood a ieşit apoi în urale din mulţime.
 
Google a fost fondată în 1998, dar Google Images nu a fost introdusă pe site decât abia după iulie 2001.
 
„Când Google a fost lansat, oamenii au fost uimiţi că au putut afla despre aproape orice, tastând doar câteva cuvinte într-un computer”, a scris Schmidt în Project Syndicate în 2015, „însă co-fondatorii noştri Larry Page şi Sergey Brin - ca toţi inventatorii de succes - au continuat să itereze. Şi au continuat cu imagini. Până la urmă, oamenii au dorit să vadă mai mult decât text”.
 
"Acest lucru a apărut pentru prima dată după premiile Grammy 2000, unde Jennifer Lopez a purtat o rochie verde care a atras atenţia întregii lumi. La vremea respectivă, a fost cea mai populară interogare de căutare pe care am văzut-o vreodată”
 
Jennifer Lopez, Premiile Grammy 2000

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici