Momente înfiorătoare! O fetiţă a fost nevoită să se lupte cu un rechin pentru a scăpa cu viaţă: ”Era plină de sânge”

O fetiţă în vârstă de 10 ani s-a luptat cu un rechin care a atacat-o pe o plajă din statul american Florida. Copilul a fost muşcat de mâni şi de picioare de fiorosul peşte.

276 afișări
Imaginea articolului Momente înfiorătoare! O fetiţă a fost nevoită să se lupte cu un rechin pentru a scăpa cu viaţă: ”Era plină de sânge”

Momente înfiorătoare! O fetiţă a fost nevoită să se lupte cu un rechin pentru a scăpa cu viaţă: ”Era plină de sânge” (FOTO: news4jax.com)

Copila, pe numele ei Peyton Shields, îşi sărbătorea ziua de naştere, vinerea trecută, la Crescent Beach, când un rechin a muşcat-o de membre, în timpul unui val mare. Acela a fost momentul în care tânăra a început să lovească rechinul cu toată forţa, ceea ce i-a salvat viaţa, potrivit News4jax.

Rudele fetei au sărit imediat să o recupereze din apă pe fetiţă, după ce aceasta a început să ţipe de durere. Iniţial, oamenii au crezut că micuţa a atins din greşeală mai multe meduze, însă când au văzut urme de sânge în apă, s-au speriat.

”Era plină de sânge pe mâini şi picioare. Am sunat ambulanţa şi a fost dusă la spital”, a declarat tatăl tinerei. La spital, ea a primit 40 de copci.

În ciuda atacului înfiorător, Peyton a declarat că vrea să înoate din nou în apele oceanului. ”Rechinul s-a dus, iar eu sunt gata să mă întorc în apă”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici