Momentul PRĂBUŞIRII unui avion, înregistrat de un pasager supravieţuitor - VIDEO

Pasagerul unui avion uşor care s-a prăbuşit în ocean a înregistrat momentele critice ale tragediei, surprinzând imagini din interiorul aeronavei şi din momentul în care aceasta ajunge în apă şi echipajul aşteaptă să fie salvat.

2959 afișări
Imaginea articolului Momentul PRĂBUŞIRII unui avion, înregistrat de un pasager supravieţuitor - VIDEO

Momentul PRĂBUŞIRII unui avion, înregistrat de un pasager supravieţuitor - VIDEO

Ferdinand Puentes se afla la bordul unui avion uşor alături de alţi opt oameni, când sirenele de urgenţă s-au declanşat şi aeronava a început să coboare brusc, scrie cnn.com.

Puentes a înregistrat totul cu camera video, inclusiv când avionul s-a prăbuşit în ocean şi pasagerii au reuşit să iasă ca să aştepte să fie salvaţi pe o insulă din Hawaii.

Accidentul a avut loc pe 11 decembrie 2013, dar înregistrarea video a fost făcută publică recent.

Puentes a povestit corespondentului CNN în Honolulu că este un bun înotător, dar că atunci când avionul a ajuns în apă, hainele îl trăgeau în jos şi că a avut nevoie de o pernă de scaun ca să reuşească să rămână la suprafaţă.

Faptul că a supravieţuit accidentului i-a schimbat viaţa, a mai spus el: "Multe lucruri par mărunte acum".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici