Monica a depus plângere împotriva lui Irinel Columbeanu. Susţine că angajaţii de la Izvorani au lovit-o - VIDEO

Monica Columbeanu a depus, sâmbătă seară, o plângere împotriva soţului ei, susţinând că angajaţii de la Izvorani au lovit-o când a încercat să-şi recupereze lucrurile şi să-şi vadă copilul, informează stirileprotv.ro.

107 afișări
Imaginea articolului Monica a depus plângere împotriva lui Irinel Columbeanu. Susţine că angajaţii de la Izvorani au lovit-o - VIDEO

Monica a depus plângere împotriva lui Irinel Columbeanu. Susţine că angajaţii de la Izvorani au lovit-o (Imagine: Lucian Iliescu/Mediafax Foto)

Monica a depus plângere pentru tâlhărie la Poliţia Snagov, a dat declaraţii la un alt post de poliţie, apoi a mers la Institutul de Medicină Legală pentru examinare, conform stirileprotv.ro.

"Monica Columbeanu a suferit astăzi o serie de leziuni şi alte acte de violenţă. Loviturile i le-au cauzat angajaţii domnului Columbeanu, la instigarea acestuia au bruscat-o, acte de violenţă verbală şi fizică, sunt mai multe escoliaţii la nivelul pieptului", a declarat avocatul Ionuţ Dojan.

Medicul legist a trimis-o la Spitalul Floreasca. Se pare că tânăra a avut nevoie de mai multe radiografii.

"Echilibrată hemodinamic şi respirator fără a prezenta un risc, avea traumatisme minore la nivelul braţelor şi antebratţlor, cu echimoze locale", a declarat medicul Bogdan Matei.

Monica şi Irinel Columbeanu se află în proces de divorţ şi se luptă pentru custodia fetiţei lor Irina.

Monica a depus cererea de divorţ, soliciând custodia fetiţei sale.

Pe 28 februarie, Judecătoria Buftea a decis că Irina rămâne în grija tatălui său, Irinel Columbeanu, la reşedinţa acestuia din Izvorani, până la decizia definitivă a instanţei privind divorţul.

Omul de afaceri a cerut instanţei să o decadă din drepturile părinteşti pe Monica, acuzând că aceasta este violentă şi o bătea pe Irina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici