Irinel Columbeanu: Monica o bate pe Irina - VIDEO

Irinel Columbeanu cere instanţei să o decadă din drepturile părinteşti pe Monica, acuzând că aceasta este violentă şi o bătea pe Irina, fetiţa care i-a fost încredinţată omului de afaceri, temporar, până la pronunţarea definitivă a divorţului, relatează stirileprotv.ro.

382 afișări
Imaginea articolului Irinel Columbeanu: Monica o bate pe Irina - VIDEO

Irinel Columbeanu: Monica o bate pe Irina (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

În cererea depusă la instanţă, Irinel Columbeanu o acuză pe Monica de neglijenţă gravă şi purtare abuzivă, potrivit site-ului Stirileprotv.ro.

Omul de afaceri o citează pe soacra sa căreia Irina i-ar fi spus, "eu vreau cu tine, nu vreau cu mami pentru că mă bate", potrivit sursei citate.

Din declaraţii reiese că fetiţa se teme de mama ei şi de o eventuală plecare în Statele Unite.

"I-am lăsat două iconiţe la televizor, să te rogi la Doamne Doamne ca să nu te bată mama (...) orice se întâmplă să nu-ţi fie frică de mama. Tu să spui la grădiniţă", i-ar mai fi povestit soacra lui Irinel, acestuia.

Monica îşi trata mama ca pe o servitoare

Relaţia dintre Monica şi mama ei este descrisă, în acţiune, ca una în care soţia lui Irinel Columbeanu îşi trata mama ca pe o servitoare, o ţinea închisă în casă cu zilele şi nu îi dădea niciun ban de cheltuială.

Mai mult, în cerere se afirmă că Monica dispărea pentru perioade lungi ca să participe la petreceri în cluburi şi uita să se mai întoarcă la fiica ei.

Video Stirileprotv.ro

Pe de altă parte, Monica Columbeanu şi-a făcut bagajele şi şi-a luat o parte din lucrurile din apartamentul din zona Victoriei din Bucureşti, după ce soţul ei, Irinel Columbeanu, a somat-o să părăsească locuinţa pe care el i-a donat-o, potrviit site-ului stirileprotv.ro.

Deşi tribunalul i-a acordat custodia temporară a micuţei Irina tatălui, Irinel Columbeanu, Monica a făcut recurs, cerând ca fetiţa să îi fie incredinţată ei. "Minora a crescut lângă mine, cu mama mea, suntem foarte ataşate, îi oferim fetiţei toate condiţiile necesare bunei dezvoltări'', declară Monica în actele înaintate pentru recurs.

"Irinel Columbeanu a devenit interesat de fiica noastră în momentul în care a înţeles că mă pierde, folosind copilul pentru a se răzbuna pe mine", mai scrie Monica Columbeanu, care face referire şi la filmuleţul în care soţul său apare în situaţii compromiţătoare. "A circulat un filmuleţ cu soţul meu în situaţii compromiţătoare, ceea ce m-a determinat să mă distanţez de acesta pentru a-i da posibilitatea să se gândească dacă doreşte să trăiască într-un mediu familial sau dacă doreşte să fie liber", mai scrie Monica.

Aceasta mărturiseşte că a fost profund afectată de cele întâmplate şi că i-a atras atenţia lui Irinel că ar putea să dispară din viaţa lui, ea adăugând însă că nu vrea să se mute definitiv în Statele Unite.

Magistraţii care au dispus ca Irina Columbeanu să rămână temporar în grija tatălui ei afirmă, în motivarea deciziei, că între niciunul dintre cei doi părinţi şi copilul în vârstă de cinci ani nu există o legătură "foarte puternică", însă condiţiile oferite ei de tată sunt "preferabile".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici