Morandi lansează albumul "N3XT" în Polonia, pe 26 septembrie

Trupa Morandi va lansa pe 26 septembrie albumul "N3XT" şi în Polonia, după ce single-ul "Angels (Love Is the Answer)" se află de patru săptămâni în fruntea topului National Airplay, informează Universal Music.

180 afișări
Imaginea articolului Morandi lansează albumul "N3XT" în Polonia, pe 26 septembrie

Morandi lansează albumul "N3XT" în Polonia, pe 26 septembrie (Imagine: Mediafax Foto)

În prezent, piesa "Angels (Love Is the Answer)" este una dintre cele mai difuzate piese pe posturile de radio din Polonia.

Albumul "N3XT" a obţinut deja un Disc de platină în România, pentru vânzările înregistrate.

În prima parte a acestui an, Universal Music România a reuşit să includă trupa Morandi în portofoliul Universal Music Group International, în urma unei campanii intense de promovare şi lobby în cadrul grupului.

Reprezentanţii Universal Music cred că România poate fi o "pepinieră" de noi talente pentru piaţa externă, la fel de bine ca orice altă ţară, succesul internaţional depinzând însă de calitatea producţiilor şi seriozitatea cu care proiectele sunt abordate de către artişti şi casele lor de discuri.

Universal Music România este singura casă de discuri internaţională de pe piaţa autohtonă. Printre motivele care au dus la luarea deciziei Universal Music Group International de a-şi deschide o filială în România se numără creşterea economică, intrarea României în Uniunea Europeană, creşterea pieţei muzicale de la 5 milioane de euro, în 2001, la aproximativ 20 de milioane euro, în 2005, dar şi potenţialul repertoriului local pe pieţele internaţionale.

Trupa Morandi a lansat albumul "N3XT", sub Universal Music România, în luna decembrie a anului trecut. Formaţia este compusă din Marius Moga şi Andrei Ropcea (Randi). Ei s-au lansat în 2005 cu albumul "Reverse". A urmat, în 2006, albumul "Mind Fields", care a marcat momentul în care muzica lor a intrat rapid în topurile din Europa. Albumul "N3XT" este cel de-a treilea al trupei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici