Morga unui azil psihiatric din Australia, transformată în hotel

Un om de afaceri australian intenţionează să transforme morga dezafectată a unui azil psihiatric de pe insula Tasmania într-un hotel, sperând să îi atragă astfel pe turiştii aflaţi în căutarea unor destinaţii originale.

330 afișări
Imaginea articolului Morga unui azil psihiatric din Australia, transformată în hotel

Morga unui azil psihiatric din Australia, transformată în hotel (Imagine: Shutterstock)

Antreprenorul australian doreşte să capteze interesul turiştilor cu ajutorul meselor de autopsie şi al compartimentelor frigorifice din acea morgă.

"Morga deţine încă mesele de autopsie şi compartimentele frigorifice. Este magnific", a declarat proprietarul Hadyn Pearce, un comerciant de antichităţi, care a achiziţionat imobilul în urmă cu câţiva ani.

"Vom instala un pat dublu într-una dintre camere, avem trei mese de autopsie (care vor fi folosite ca paturi) şi două compartimente frigorifice, care sunt şi ele utilizabile", a adăugat el.

Morga, care datează din anii 1950, face parte din clădirile ce au aparţinut spitalului psihiatric Willow Court, un complex de construcţii istorice, restaurate treptat, care nu mai sunt în prezent ocupate de persoane suferind de afecţiuni psihiatrice.

Hadyn Pearce intenţionează să îşi inaugureze hotelul la începutul anului 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici