Morgan Freeman are numeroase fracturi, dar are "un moral ridicat" (Video)

Morgan Freeman, premiat cu un Oscar în 2005, a suferit multiple fracturi la un braţ în urma unui accident de maşină, care a avut loc duminică, în sudul Statelor Unite, însă îşi va reveni complet de pe urma rănilor şi are "un moral ridicat", a indicat purtătorul său de cuvânt.

21 afișări
Imaginea articolului Morgan Freeman are numeroase fracturi, dar are "un moral ridicat" (Video)

Morgan Freeman are numeroase fracturi, dar are "un moral ridicat"

"Morgan are un braţ şi un cot fracturate, este uşor rănit la umăr, însă are un moral ridicat şi am discutat cu el cu câteva momente în urmă", a spus Donna Lee, purtătorul de cuvânt al actorului, într-un comunicat.

"Va fi operat în după amiaza aceasta (luni, n.r.) sau mâine (marţi, n.r.)", a adăugat Lee. "(Morgan) spune că el crede că îşi va reveni complet (...) le mulţumeşte celor care i-au transmis urări de însănătoşire şi s-au rugat pentru el", a mai spus Lee.

Tot luni, cu câteva ore mai devreme, un purtător de cuvânt de la Centrul medical regional din Memphis (Tennessee), unde actorul a fost internat, a indicat că starea acestuia este "gravă".

Potrivit mai multor publicaţii locale, actorul în vârstă de 71 de ani a fost transportat cu un elicopter la această clinică după ce maşina pe care o conducea s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea, duminică seara, pe când se afla în Mississippi, unde deţine o locuinţă.

O femeie, a cărei identitate nu a fost făcută publică, se găsea în maşina lui Freeman în timpul accidentului, care nu a implicat doar automobilul actorului, potrivit poliţiei din Mississippi, citată de presa locală.

Aceeaşi sursă a indicat că actorul şi pasagera sa au fost scoşi din maşină de un echipaj de descarcerare. Pasagera din maşina lui Freeman a fost spitalizată la aceeaşi clinică din Memphis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici