Morgan Freeman, dat în judecată (Video)

Actorul Morgan Freeman a fost dat în judecată pentru un accident de automobil din august 2008, acesta fiind acuzat de neglijenţă în conducerea autovehiculului.

49 afișări
Imaginea articolului Morgan Freeman, dat în judecată (Video)

Morgan Freeman, dat în judecată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Femeia care se afla în maşina lui Morgan Freeman în momentul accidentului din 2008 l-a dat în judecată pe acesta, deoarece doreşte să îşi reabiliteze numele şi să facă să dispară zvonurile care susţin că era amanta celebrului actor.

Demaris Meyer a declarat că, deşi mass-media a scris că ea şi Morgan Freeman au o relaţie, ei s-au întâlnit în noaptea accidentului, într-un club de muzică country, unde au luat cina cu un grup de prieteni comuni, precizând că nu a existat niciodată o legătură romantică între ea şi celebrul actor american.

"Am fost etichetată drept «cealaltă femeie» şi am fost acuzată că am provocat destrămarea căsniciei domnului Freeman. Nimic nu ar putea fi mai neadevărat", a declarat Demaris Meyer.

Meyer va fi reprezentată de avocata Gloria Allred, considerată o adevărată celebritate în branşă.

Procesul a fost înregistrat miercuri, la Curtea de justiţie din districtul de nord al Mississippi Delta Division.

Accidentul a avut loc în noaptea de 3 august 2008.

Accidentul s-a petrecut în apropierea unei reşedinţe pe care Morgan Freeman o deţine în oraşul Charleston. Actorul a pierdut controlul asupra automobilului, a intrat într-un şanţ, provocând rostogolirea maşinii.

"Suntem încrezători că totul se va rezolva", a declarat Ken Sunshine, purtătorul de cuvânt al actorului american.

Demaris Meyer a mărturisit că se afla în maşina lui Morgan Freeman pentru că urmau să petreacă noaptea la ferma actorului, deoarece aceasta se afla mult mai aproape de locul ei de muncă decât locuinţa unui prieten, unde stabilise iniţial să rămână peste noapte. Ea a declarat, totodată, că Morgan Freeman a asigurat-o că va avea propriul dormitor şi chiar "propria ei casă".

"A fost un gentleman perfect şi am acceptat oferta lui", a mărturisit Meyer, care locuieşte în statul Tennessee, într-un oraş situat la nord de reşedinţa actorului din Mississippi.

În acuzaţia formulată de Meyer se indică faptul că Freeman consumase alcool în acea noapte, însă autorităţile nu l-au pus sub acuzaţie pentru conducere în stare de ebrietate.

Freeman, în vârstă de 71 de ani, a fost spitalizat timp de patru zile după accident, având o mână şi un cot fracturate.

Meyer a fost transportată cu elicopterul la un spital din zonă pentru că a suferit numeroase răni, inclusiv un traumatism cranian care a condus ulterior la dificultăţi cognitive şi o pierdere temporară a memoriei. Ea nu s-a mai întors la locul său de muncă, unde lucra în funcţia de asistent de direcţie.

Meyer l-a acuzat pe Freeman de neglijenţă în conducerea automobilului şi i-a cerut acestuia despăgubiri pentru acoperirea cheltuielilor medicale şi pentru faptul că s-a ales cu dizabilităţi fizice permanente.

După accident, presa a scris că Freeman şi soţia lui, cu care era căsătorit de 24 de ani, se despărţiseră de mai mult timp. Divorţul celor doi nu a fost încă pronunţat.

Actorul, care a cunoscut succesul în cinema după ce a trecut de vârsta de 50 de ani, a primit, în februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestaţia din "O fată de milioane/ Million Dollar Baby", de Clint Eastwood, în care îi dădea replica lui Hilary Swank şi lui Eastwood însuşi.

Freeman a mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din "Strada/ Street Smart", "Şoferul Doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy" şi "Închisoarea Îngerilor/ Red The Shawshank Redemption".

Încă foarte activ pe ecran, el a fost văzut în 2008 în trei filme importante: comedia "Ultimele dorinţe/ The Bucket List", cu Jack Nicholson, filmul de acţiune "Wanted", cu Angelina Jolie şi James McAvoy, şi "Cavalerul negru/ The Dark Knight".

Citeşte şi:

Morgan Freeman, grav rănit într-un accident de maşină

Morgan Freeman are numeroase fracturi

Morgan Freeman divorţează după 24 de ani de căsnicie

Morgan Freeman a primit distincţia Kennedy Center Honor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici