Motiv de bucurie la un Zoo din Australia. Un pui de rinocer negru s-a născut în captivitate. Specia este pe cale de dispariţie

  • Un rinocer negru s-a născut la grădina zoologică Taronga Western Plains
  • Este al patrulea pui din această specie născut la grădina zoologică australiană
  • Specia de rinocer negru este pe cale de dispariţie cu doar 6.000 de exemplare rămase
227 afișări
Imaginea articolului Motiv de bucurie la un Zoo din Australia. Un pui de rinocer negru s-a născut în captivitate. Specia este pe cale de dispariţie

Pui de rinocer negru FOTO Zooborns.com

Un rinocer negru, dintr-o rasă pe cale de dispariţie s-a născut în urmă cu câteva zile la o grădină zoologică din Australia.

Rinocerul s-a născut la grădina zoologică Taronga Western Plains din oraşul Duboo din Noua Ţară a Galilor. Directorul grădinii, Steve Hinks, a declarant că acesta este al patrulea rinocer pentru mama Bakhita, din ultimii şase ani. Hinks a spus deasemenea că această naştere este semnificativă la nivel global.

  • „Fiecare naştere pentru această specie pe cale de dispariţie critică este foarte importantă, sunt mai puţin de 6.000 rămase în sălbăticie. Deci, deşi este o veste incredibilă pentru grădina zoologică Taronga Western Plains, aceasta este de asemenea, o veste incredibil de importantă pentru specie în ansamblu”, spune Steve Hinks, directorul Grădinii Zoologice Taronga Western Plains.

Atât mama cât şi puiul se simt bine şi vor rămâne separate de celelalte animale în următoarele două luni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici