Motivul aberant pentru care dictatorul Kim Jong-Un l-a condamnat la moarte pe ministrul Educaţiei din Coreea de Nord - VIDEO

Ministrul Educaţiei, Kim Yong-Jin, în vârstă de 63 de ani, a fost împuşcat mortal fiind acuzat de „o postură neadecvată în timpul unei şedinţe” în parlament, lucru care a provocat mânia dictatorului nord-coreean. După ce a fost interogat, acesta a fost găsit vinovat de „agitator împotriva regimului" a declarat un oficial sud-coreean.

12205 afișări
Imaginea articolului Motivul aberant pentru care dictatorul Kim Jong-Un l-a condamnat la moarte pe ministrul Educaţiei din Coreea de Nord - VIDEO

Motivul aberant pentru care dictatorul Kim Jong-Un l-a condamnat la moarte pe ministrul Educaţiei din Coreea de Nord - VIDEO

„Ministrul Kim Yong-Jin a fost executat”, a declarat şi  purtătorul de cuvânt al ministerului de unificare al Coreei de Sud, Jeong Joon-hee, relatează Business Magazin.
 
„El a fost acuzat de o postură neadecvată în tribună", a adăugat acesta, referindu-se la parlamentul din Coreea de Nord. Kim Jong-un, care se afla în şedinţa de Guvern, s-a infuriat văzându-l astfel pe Kim Yong-Jin”.
 
Un alt oficial sud-coreean a declarat că ministrul fusese observat astfel în cadrul unei reuniuni din 29 iunie, când Kim Jong-un a fost numit preşedinte al unui nou departament naţional de apărare.
 
„Problema lui Kim a început imediat după ce a fost văzut stând cu o atitudine arogantă în timpul unei reuniuni a Adunării Supreme a Poporului”, a declarat oficialul ziarului sud-coreean JoongAng Daily.
 
„Mai târziu a fost acuzat de a fi agitator al regimului, iar execuţia lui a fost realizată în luna iulie”, a mai adăugat el.
 
Kim Yong-chol, un alt oficial nord-coreean, a fost trimis la un centru de „reeducare ideologică”, timp de o lună,  din cauza unei „atitudini arogante”, iar un alt oficial din cadrul ministerului educaţiei a fost condamnat la moarte după ce a adormit într-o şedinţă. 

Citeşte continuarea articolului în Business Magazin

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici