Motivul neaşteptat pentru care pachetele de Skittles conţin predominant bomboane de culoare galbenă - VIDEO

"Taste the rainbow" este cunoscutul dicton al tuturor reclamelor la coloratele bomboane Skittles, însă amatorii de Skittles se întreabă de ce un pachet are multe bomboane de culoare galbenă decât roşii, portocalii, verzi sau violete. Iată şi explicaţia acestui mister, potrivit delish.com.

5446 afișări
Imaginea articolului Motivul neaşteptat pentru care pachetele de Skittles conţin predominant bomboane de culoare galbenă - VIDEO

Motivul neaşteptat pentru care pachetul de Skittles conţine predominant bomboane de culoare galbenă (Imagine: Hepta/ Mediafax Arhiva Foto)

O serie de imagini stau mărturie că distribuţia culorilor din pachete nu este neapărat egală, întrucât bomboanele gabene cu aromă de lămâie domină fiecare pachet.

Această teorie a fost confirmată recent de către utilizatorii platformei Reddit obsedaţi de Skittles, aceştia analizând canitatea tuturor bomboanelor colorate în nuanţele curcubeului din pachetele de mărime mică.

Potrivit unui mesaj publicat pe Reddit, culoarea galbenă este cea mai întâlnită în pachetele Skittles şi potrivit Unilad există şi un motiv în spatele acestei"inegalităţi."

Un videoclip filmat în interiorul fabricii Wrigley din Yorkville, Illinois, locul unde se fabrică bomboanele Skittles, arată faptul că dulciurile sunt sortate după culoare în nişte cuve individuale. Cu toate acestea, în cursul procesului de producţie, bomboanele galbene ajung în loturile cu bomboane de alte culori, ceea ce le face să predomine.

Nemulţumiţi de această explicaţie tehnică, utilizatorii Reddit au emis şi alte explicaţii.

"Mai mult galben aduce mai multă culoare amestecului şi te face să vrei să mănânci mai multe bomboane", a declarant un utilizator, în timp ce un altul a sugerat că dezechilibrul acesta ar avea în vedere reducerea costurilor: "Se poate ca vopseaua galbenă să fie predominantă, iar portocaliul să fie creat din amestecul de vopsea galbenă cu cea roşie (în loc ca reprezentanţii fabricii să cumpere vopsea portocalie)."

Reprezentanţii Wrigley nu au comentat această chestiune pe tema invaziei bomboanelor Skittles de culoare galbenă, dar oricare ar fi motivul, fanii delicioaselor bombonele au exprimat clar un fapt: Îşi cer curcubeul înapoi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici