Patinoarul japonez, cu 5000 de vieţuitoare marine congelate în podea, a fost închis - FOTO

Space World, un parc tematic din Japonia, care a congelat 5000 de creaturi marine în podeaua de gheaţă a unui patinoar, a fost forţat să închidă atracţia turistică duminică, după o reacţie publică virulentă pe reţelele de socializare, informează cnn.com.

1082 afișări
Imaginea articolului Patinoarul japonez, cu 5000 de vieţuitoare marine congelate în podea, a fost închis - FOTO

Patinoarul japonez, cu 5000 de vieţuitoare marine congelate în podea, a fost închis (Imagine: Mediafax Foto)

Peşti, crabi şi alte crustacee au fost încorporaţi în gheaţă, în cadrul unei atracţii speciale de iarnă, numită "Freezind Port", în parcul de distracţii Space World din Japonia.

Parcul de distracţii a promovat atracţia turistică drept o "premieră mondială" şi a postat imagini ale creaturilor marine congelate în gheaţa patinoarului pe contul oficial de Facebook.

Managerul Space World, Toshimi Takeda a declarat pentru CNN că reacţia oamenilor în social media a fost brutală după ce ştirea despre patinoarul în care sunt congelate vieţuitoare marine a fost difuzată la televiziunea locală. Takeda şi-a cerut scuze public.

Totodată, Takeda a declarat pentru CNN că parcul va dezgheţa patinoarul, va elimina vieţuitoarele, după ce se va desfăşura o "slujbă religioasă adecvată" pentru necuvântătoarele marine. Apoi peştii şi crustaceelor vor fi folosit în îngrăşăminte. Takeda a adăugat şi că peştii au fost achiziţionaţi dintr-o piaţă pescărească locală. Aşadar, vieţuitoarele nu erau vii, înainte să fi fost îngheţate.

Întreaga relatare pe CNN, aici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici