Motivul pentru care nu trebuie să bei niciodată apă în avion

Un însoţitor de zbor a dezvăluit pentru Business Insider de ce nu este recomandat să bei apă în avion, scrie Independent.

24272 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care nu trebuie să bei niciodată apă în avion

Motivul pentru care nu trebuie să bei apă în avion

”Însoţitorii de zbor nu vor bea niciodată apă în avion ", a declarat stewardul în cadrul intreviului.

Acest lucru se datorează faptului că, chiar dacă rezervoarele de apă sunt curăţate, însoţitorii de zbor nu sunt niciodată informaţi când sau cât de des are loc acest procedeu.

Ca urmare, ei nu sunt siguri cât de curată este apa şi astfel stau departe de ea, cu excepţia cazului în care aceasta este îmbuteliată.

Situaţia este susţinută şi de Asociaţia participanţilor la zbor din SUA, care menţionează că apa care se foloseşte în avioane ”este reglementată de Agenţia pentru Protecţia Mediului”. Cu toate acestea, regulamentul precizează că se " acordă companiilor aeriene o largă putere de apreciere cu privire la cât de des trebuie să testeze apa şi să spele rezervoarele”. De aceea, Asociaţia nu crede că acest regulament funcţionează în favoarea călătorilor.

În mod similar, un studiu al Agenţiei pentru Protecţia Mediului a constatat recent că 12% sau unul din fiecare zece avioane comerciale din Statele Unite a avut cel puţin un test pozitiv pentru bacteria coliformă - o bacterie găsită în materiile fecale umane ce poate cauza boli grave.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici