Motivul pentru care Prinţul George nu are voie să îşi facă un ”cel mai bun prieten” la şcoală

Părinţii care visează că micuţii lor se vor împrieteni cu viitorul rege al Marii Britanii la noua sa şcoală vor fi foarte dezamăgiţi, potrivit Independent.

4959 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care Prinţul George nu are voie să îşi facă un ”cel mai bun prieten” la şcoală

De ce Prinţul George nu are voie să îşi facă un ”cel mai bun prieten” la şcoală (Sursă foto: Hepta)

Motivul? Există o politică ciudată la şcoala la care învaţă Prinţul George, prin care copiii sunt descurajaţi să îşi facă un prieten foarte bun.

Potrivit jurnalistei Jane Moore, care şi-a împărtăşit cunoştinţele în cadrul unei emisiuni, această regulă are rolul de a-i învăţa pe copii despre bunătate, în aşa fel încât nimeni să nu fie dat la o parte.

"Există pretutindeni indicatoare care amintesc ”fii bun” - ăsta e motto-u şcolii", a spus Jane, adăugând: "Nu vă încurajează să aveţi cei mai buni prieteni".

Ideea din spate este că şcoala doreşte ca toţi copiii să se simtă parte a unui întreg şi niciun copil să fie dat la o parte. ”După cum probabil ne amintim cu toţii, odată ce găseşti cel mai bun prieten în clasă, nu sunt prea multe lucruri care distrug legătura”, a spus jurnalista, amintind că o prietenie exclude alte persoane.

Şcoala Thomas se asigură, de asemenea, că nu există nici o excludere a elevilor, atât în afara, cât şi în interiorul instituţiei, cu ajutorul unor reguli destul de unice privind invitaţiile la petrecerea de naştere.

"Există o politică conform căreia dacă copilul are o petrecere - cu excepţia cazului în care fiecare copil este invitat - nu oferiţi invitaţii în clasă", a mai spus Jane, comentând: "Cred că este un lucru foarte bun pentru că nimeni nu se simte exclus ".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici