MTV România se aliniază tendinţelor internaţionale şi lansează contul #mtvromania pe Instagram

MTV România se aliniază tendinţelor internaţionale şi lansează contul #mtvromania pe Instagram, potrivit unui comunicat MTV.

99 afișări
Imaginea articolului MTV România se aliniază tendinţelor internaţionale şi lansează contul #mtvromania pe Instagram

MTV România se aliniază tendinţelor internaţionale şi lansează contul #mtvromania pe Instagram

Potrivit sursei citate, România este a treia ţară, după SUA şi Marea Britanie, în care MTV lansează un cont pe Instagram.

"România este a treia ţară, după SUA şi UK, în care MTV lansează propriul cont Instagram. MTV a fost, este şi va fi principalul provider de music related info, unul dintre brand-urile care s-a impus de-a lungul timpului, care a făcut istorie şi reuşeşte constant să se alinieze trendurilor internaţionale când vine vorba de inovaţie, programe şi comunicare. MTV România îmbină realitatea virtuală cu cea mobilă şi televiziunea şi atingem astfel, în egală măsură, sfera socială şi tehnologică, continuând să ne focusăm pe factorul care ne reprezintă: muzica şi informaţia muzicală", a declarat VJ-iţa MTV Oana Tache.

Astfel, consumatorii de muzică vor avea acces pe contul MTV România de pe Instagram la tot ceea ce se întâmplă în backstage, dar şi la alte informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici