Mutu a devenit tată pentru a treia oară

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a devenit tată pentru a treia oară, după ce soţia sa, Consuelo, a născut o fetiţă care se va numi Maya, informează site-ul oficial al grupării toscane.

23 afișări
Imaginea articolului Mutu a devenit tată pentru a treia oară

Mutu a devenit tată pentru a treia oară (Imagine: Mediafax Foto)

"S-a născut o nouă stea: Maya Mutu, la Miami, la ora locală 6:52. Întreg clubul Fiorentina felicită familia Mutu", a notat site-ul oficial al clubului italian.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, îşi exprimă bucuria la naşterea fetiţei Maya Vega, fotbalistul precizând, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că el şi soţia sa, Consuelo, au aşteptat cu nerăbdare venirea pe lume a copilului.

"Sunt copleşit de bucurie. Este un copil pe care atât eu cât şi Consuelo ni l-am dorit foarte mult şi aproape că ne pierduserăm răbdarea aşteptând-o. Mi-au dat lacrimile când am luat-o în braţe. Sunt bucuros că este fetiţă şi că diferenţa de vârstă dintre ea şi Adriana este foarte mică, pentru că asta înseamnă că vor fi foarte apropiate. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ce mi se întâmplă" spune Adrian Mutu.

Adrian Mutu mai are încă o fetiţă, Adriana, în vârstă de doi ani cu Consuelo, dar şi un băiat Mario, în vârstă de cinci ani şi jumătate, din prima căsnicie cu Alexandra Dinu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici