Muzicuţele lui Bob Dylan, scoase la vânzare (Galerie Video)

Mai multe seturi de câte şapte muzicuţe fiecare, aparţinând lui Bob Dylan şi pe care au fost identificate particule de salivă ale acestuia, vor fi vândute, începând din 29 octombrie la miezul nopţii, pe site-ul SamAshMusic.com, pentru 250.000 de dolari fiecare, informează ziarul Guardian.

110 afișări
Imaginea articolului Muzicuţele lui Bob Dylan, scoase la vânzare (Galerie Video)

Muzicuţele lui Bob Dylan, scoase la vânzare

Potrivit sursei citate, toate muzicuţele marca Hohner din cele 25 de seturi care vor fi scoase la licitaţie au fost folosite personal de Bob Dylan şi vor fi vândute exclusiv prin intermediul site-ului SamAshMusic.com.

Instrumentele care nu vor fi vândute online vor reveni companiei Hohner, care le va distribui spre vânzare în toată lumea.

Dylan va primi un procentaj din suma încasată din vânzări.

"El (Bob Dylan, n.red) a folosit întotdeauna produsele noastre. De obicei, înainte să plece în turneu, managerul lui cumpăra mai multe muzicuţe", a declarat Scott Emmerman, director de marketing şi vânzări al companiei Hohner.

Cei care nu îşi permit să achiziţioneze un set complet de şapte muzicuţe, pot opta pentru una singură, pe care o pot achiziţiona la preţul de 5.000 de dolari.

În trecut, Hohner a mai scos la vânzare o linie de muzicuţe aparţinând lui Steven Tyler, solistul formaţiei Aerosmith.

Bob Dylan va lansa, în octombrie, materialul "Tell Tale Signs", ce prezintă o serie de cântece mai puţin cunoscute publicului, datând din perioada cuprinsă între 1989 şi 2006.

Bob Dylan - "Blowin' In the Wind"

Bob Dylan - "I want you"

Bob Dylan - "It Ain't Me Babe"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici