Nadia Comăneci va promova turismul românesc în străinătate

Ministerul Turismului intenţionează să înceapă o campanie de promovare a turismului românesc în străinătate cu ajutorul foştilor mari sportivi Gheorghe Hagi, Ilie Năstase şi Nadia Comăneci, ultima acceptând deja oferta, a declarat pentru MEDIAFAX Ştefan Lungu, director de comunicare în minister.

239 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci va promova turismul românesc în străinătate

Nadia Comăneci va promova turismul românesc în străinătate (Imagine: Mediafax Foto)

"Elena Udrea s-a întâlnit astăzi (miercuri -n.r.) cu Nadia Comăneci, la sediul Guvernului, şi i-a propus să reprezinte turismul românesc în străinătate. Nadia a acceptat oferta", a spus Ştefan Lungu.

El a precizat că nu s-a discutat despre nicio sumă pe care fosta mare gimnastă ar urma să o primească în urma acestei colaborări.

"Noi ne-am mai gândit să le propunem acelaşi lucru şi lui Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi. Vrem să facem o campanie de promovare cu toţi trei. Vor fi prezenţi în spoturile de promovare a turismului românesc pe plan intern şi internaţional", a adăugat oficialul Ministerului Turismului.

Potrivit lui Lungu, turismul românesc va avea, de la 1 mai, şi un nou spot TV de promovare, care va fi prezentat pe pieţele internaţionale.

"La începutul lunii aprilie vom începe o licitaţie pentru un nou clip video. Vrem ca el să fie gata pe data de 1 mai", a mai spus Ştefan Lungu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici