Naomi Campbell, de nerecunoscut. Cum arată de fapt fotomodelul - FOTO

Fiind unul dintre cele mai cunoscute supermodele din lume, Naomi Campbell este rar surprinsă altfel decât arătând perfect. Chiar dacă are 42 de ani, vedeta arată ca la 20 de ani. Însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre părul ei.

7597 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell, de nerecunoscut. Cum arată de fapt fotomodelul - FOTO

Naomi Campbell (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aflată în vacanţă la Ibiza, în această săptămână, fostul supermodel şi-a şocat fanii, după ce a fost fotografiată cu porţiuni mari de chelie, scrie Daily Mail.

Cu părul prins într-o coadă, Naomi Campbell apare cu linia părului său retrasă către mijlocul capului, având o parte a scalpului cheală, cel mai probabil din cauza utilizării excesive a extensiilor şi părului împletit de-a lungul carierei sale.

Nu este pentru prima dată când Naomi se confruntă cu această problemă, experţii arătând de mult că ea suferă de alopecia de tracţiune - provocată de ruperea firelor de păr naturale în momentul îndepărtării extensiilor.

Naomi s-a aflat în vacanţă alături de prietenul ei, Vladislav Doronin.

Şi alte vedete au avut de suferit de pe urma extensiilor de păr. Printre ele se numără Paris Hilton, Victoria Beckham, Britney Spears şi Alexandra Burke.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici