Narcis Iustin Ianău ar putea susţine un concert la o operă din Germania

Narcis Iustin Ianău, participant la competiţia "Românii au talent" de la Pro TV, ar putea să susţină un concert la o operă din Germania, fiind sprijinit în acest sens de prinţul Paul şi prinţesa Lia.

465 afișări
Imaginea articolului Narcis Iustin Ianău ar putea susţine un concert la o operă din Germania

Narcis Iustin Ianău ar putea susţine un concert la o operă din Germania (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Narcis Iustin Ianău a participat la recepţia organizată de prinţul Paul şi prinţesa Lia, la Potigrafu (judeţul Prahova), la un an de la botezul fiului lor, prinţul Carol Ferdinand.

Prinţul Paul şi prinţesa Lia au discutat despre Narcis Iustin Ianău cu prinţesa Madeleine Bentheim und Steinfurt, care este agent de operă în Germania şi Austria.

"Noi când am văzut acest show «Românii au talent» de la Pro TV ne-a impresionat foarte mult şi imediat soţia mea (prinţesa Lia, n.r.) a organizat o întâlnire cu el (Narcis Iustin Ianău, n.r.) ca să vedem în ce mod putem să-l ajutăm. Fiecare român talentat are nevoie de sprijin", a declarat prinţul Paul.

Totodată, prinţesa Lia a spus că sunt mulţi studenţi români la Academia de muzică din Londra cu burse primite de la soţul ei, prinţul Paul. "Niciodată, însă, noi nu am intervenit pentru ei, este numai meritul lor", a spus prinţesa Lia.

În cazul lui Narcis, prinţesa Lia a spus: "Noi nu suntem agenţi, nu avem un interes financiar, vrem doar să-l ajutăm. (...) Am înţeles că va veni un maestru aici în România pentru o audiţie cu Narcis", a spus Lia, adăugând că, în urma acesteia, finalistul de la "Românii au talent" ar putea cânta la o operă din Germania.

Ea a mai spus că prinţesa Madeleine Bentheim und Steinfurt vrea să creeze un moment special pentru Narcis Ianău la eventualul concert din Germania.

La rândul său, prinţul Paul a spus că a vorbit şi cu Albert de Monaco despre talentul lui Narcis, în eventualitatea organizării unui concert al acestuia şi în principat.

Prezentă la recepţia de miercuri, Maria Băsescu a declarat că îi place foarte mult cum cântă Narcis Iustin Ianău şi i-a urat succes.

La recepţia de miercuri au participat câteva zeci de invitaţi, ambasadori - printre care cei ai Ungariei, Argentinei, Venezuelei, Chinei, Malaysiei, Rusiei şi Emiratelor Arabe Unite -, dar şi prieteni ai cuplului princiar, printre care Monica Tatoiu, unii dintre ei veniţi împreună cu copiii.

Aceştia s-au bucurat de un recital susţinut de Narcis Iustin Ianău, care a interpretat "Ave Maria" de Franz Schubert. Totodată, soprana Felicia Filip a susţinut un recital, acompaniată de pianista Ioana Maxim. În momentul în care s-a cântat "La mulţi ani", Feliciei Filip i s-a alăturat pe scenă Narcis Iustin Ianău.

Evenimentul organizat miercuri este cu atât mai semnnificativ, potrivit prinţului Paul, cu cât se "celebrează un an de la botez", care a fost primul botez regal în ultimii 90 de ani, în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici