NASA lansează un serviciu de streaming gratuit cu emisiuni live şi seriale originale

  • NASA+ va fi disponibil începând cu 8 noiembrie pe cele mai importante platforme.
  • Este gratuit şi complet lipsit de reclame.
1206 afișări
Imaginea articolului NASA lansează un serviciu de streaming gratuit cu emisiuni live şi seriale originale

Sursa foto: NASA

NASA pregăteşte lansarea unui nou serviciu de streaming numit NASA+ pe 8 noiembrie, oferind pasionaţilor de spaţiu o ocazie de a interacţiona cu misiunile şi activităţile agenţiei spaţiale. Serviciul va fi disponibil pe diferite platforme importante, inclusiv aplicaţiile NASA pentru iOS şi Android, precum şi pe playere de streaming populare, cum ar fi Roku, Apple TV sau Fire TV. În plus, utilizatorii vor putea accesa NASA+ prin intermediul browserelor web, informează Engadget
 
Deşi detalii specifice despre conţinut nu au fost încă dezvăluite, NASA indică faptul că NASA+ va oferi programe prietenoase pentru întreaga familie, furnizând acoperire live şi serii video originale pentru a-i atrage pe spectatori în misiunile lor,  oferindu-le astfel o experienţă inedită.
 
NASA+ va fi o extensie a NASA TV care îşi propune să facă explorarea spaţiului şi cercetarea ştiinţifică mai accesibile publicului larg. Serviciul este complet lipsit de reclame, asigurând o experienţă de vizionare neîntreruptă pentru audienţă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici