Natalie Cole vrea trandafiri roşii la concertul din Capitală

Natalie Cole, care la concertul pe care îl va susţine la Bucureşti, pe 27 octombrie, va veni însoţită de 14 muzicieni şi oameni din showbiz, a cerut organizatorilor evenimentului o vază cu trandafiri roşii pentru pianul de concert, interzicându-le însă acestora să-i aducă garoafe.

24 afișări
Imaginea articolului Natalie Cole vrea trandafiri roşii la concertul din Capitală

Natalie Cole vrea trandafiri roşii la concertul din Capitală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Sound & Image Events, Natalie Cole este "o artistă fără pretenţii exagerate". Ea şi echipa sa vor sosi în România cu o zi înainte de concertul din 27 octombrie, care va avea loc la Sala Palatului din Capitală, şi vor pleca către următoarea destinaţie a turneului "Still Unforgettable", Polonia, a doua zi după evenimentul din Capitală. Pe durata şederii sale în România artista va fi cazată la Hotelul Intercontinental din Bucureşti.

Multe fructe, brânzeturi fine, sucuri naturale, lapte de soia, cereale şi biscuiţi din făină integrală, ton, ouă fierte, ceai de muşeţel sunt câteva dintre alimentele pe care Natalie Cole le-a solicitat pe durata şederii sale în România. De asemenea, ea vrea flori în cabină, dar nu garoafe, prosoape negre pentru scenă şi o vază cu trandafiri roşii pentru pianul de concert.

Preţurile pentru biletele la concertul din Bucureşti sunt cuprinse între 100 şi 500 lei şi pot fi cumpărate de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului, din reţeaua magazinelor Germanos din întreaga ţară (260 de locaţii), din librăriile Cărtureşti (Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Suceava, Constanţa), din magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din ţară (113 locaţii).

În luna septembrie, Natalie Cole a revenit pe scenă cu un concert considerat "plin de energie" de presa americană, pe care l-a susţinut la Hollywood Bowl din Los Angeles, la patru luni după ce a suferit o operaţie de transplant renal.

Cântăreaţa americană, în vârstă de 59 de ani, a fost ovaţionată în picioare de publicul prezent, atât la începutul, cât şi la finalul reprezentaţiei sale.

Natalie Cole a făcut public, în iulie 2008, faptul că suferă de hepatita C şi a trebuit să suporte o intervenţie chirurgicală în luna mai anul acesta, în timpul căreia i s-a transplantat un rinichi. Printr-o întorsătură tragică a evenimentelor, Natalie Cole - obligată încă din septembrie 2008 să recurgă la dializă de trei ori pe săptămână, din cauza complicaţiilor apărute după tratamentul pe care l-a urmat contra hepatitei C - a primit vestea că medicii i-au găsit un donator compatibil în momentul în care veghea la căpătâiul surorii sale muribunde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici