Natalie Portman, sexy în noul său film - FOTO, VIDEO

După ce a muncit din greu pentru a-şi câştiga reputaţia de actriţă serioasă, Natalie Portman îşi arată şi latura sexy. În noul său film "Your Highness", actriţa în vârstă de 29 de ani apare într-un costum de baie minuscul, conform dailymail.co.uk.

471 afișări
Imaginea articolului Natalie Portman, sexy în noul său film - FOTO, VIDEO

Natalie Portman, sexy în noul său film

În imaginile publicate recent Natalie apare stând pe nişte stânci, lângă un lac, îmbrăcată doar într-un costum de baie în două piese care nu ascunde aproape nimic din formele corpului actriţei.

"Your Highness" este o comedie de aventuri în care acţiunea are loc în timpuri medievale, cu James Franco, Danny McBride şi Zooey Deschanel.

În trecut actriţa din "Războiul stelelor" a refuzat roluri ca Lolita pentru că le-a considerat prea explicite, însă nu a avut nicio ezitare în a accepta rolul prim-balerinei Nina în "Lebăda neagră".

"Your Highness" este programat pentru lansare în aprilie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici