Natalie Portman şi Benjamin Millepied au divorţat. Erau căsătoriţi din 2012

Natalie Portman şi Benjamin Millepied au divorţat după 11 ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale „Black Swan”, din 2010, care i-a adus vedetei un Oscar.

2645 afișări
Imaginea articolului Natalie Portman şi Benjamin Millepied au divorţat. Erau căsătoriţi din 2012

Natalie Portman şi Benjamin Millepied au divorţat. Erau căsătoriţi din 2012

Divorţul a fost finalizat luna trecută, potrivit People.

Despărţirea vine după ce în primăvara anului trecut au apărut în presa tabloidă zvonuri despre infidelitatea lui Benjamin Millepied.

Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei Black Swan, din 2010, care i-a adus lui Portman un Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Millepied a fost coregraful filmului şi a ajutat-o pe Portman să înveţe secvenţele de balet pentru rol.

Natalie Portman a câştigat şi un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă pentru acest rol şi chiar a făcut o glumă despre relaţia lor când a ridicat premiul.

"A fost foarte greu la început, dar prietenii ei s-au mobilizat în jurul ei şi au ajutat-o să treacă prin ce a fost mai greu", a povestit un prieten al cuplului. "Natalie a trecut printr-un an foarte greu şi dureros, dar a ieşit mai puternică şi îşi găseşte bucuria în familia ei, în prietenii ei şi în munca ei", a adăugat el.

"Prioritatea a fost să asigure o adaptare uşoară pentru copiii ei. Ea şi Ben îşi iubesc cu adevărat copiii şi sunt la fel de concentraţi pe a fi cei mai buni co-părinţi posibil. Nimic nu este mai important".

Natalie Portman, în vârstă de 42 de ani, a mai jucat în filme precum 'Black Swan' (2010), pentru care a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. De asemenea, ea a interpretat-o pe soţia fostului preşedinte John Kennedy în filmul 'Jackie' (2016). Actriţa filmează în prezent 'Fountain of Youth', în regia lui Guy Ritchie. De asemenea, ea va juca în serialul de televiziune 'Lady in the Lake'.

Benjamin Millepied este dansator şi coregraf.

Cuplul are doi copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici