Natalie Portman va juca într-un western

Actriţa americană Natalie Portman va interpreta rolul principal într-un western regizat de Lynne Ramsay, "Jane Got a Gun".

104 afișări
Imaginea articolului Natalie Portman va juca într-un western

Natalie Portman va juca într-un western (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lynne Ramsay s-a remarcat cu lungmetrajul ei din 2011 "Trebuie să vorbim despre Kevin/ We Need To Talk About Kevin".

Noul proiect, anunţat la Festivalul de Film de la Cannes, se va intitula "Jane Got a Gun", scrie express.co.uk.

Filmul va prezenta povestea unei femei care se vede nevoită să îşi apere singură ferma, după ce soţul ei moare într-un schimb de împuşcături.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a fost recompensată în 2011 cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru rolul din "Lebăda neagră". Ea a mai jucat în filme precum "Ispita", "Fantomele lui Goya", "V de la Vendetta", "Fără obligaţii", "Thor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici