Natalie Portman: Am fumat marijuana, dar acum sunt prea bătrână să fac asta

Natalie Portman, câştigătoarea premiului Oscar din acest an pentru cea mai bună actriţă în rol principal, a mărturisit că a fumat marijuana, scrie Daily Mail.

206 afișări
Imaginea articolului Natalie Portman: Am fumat marijuana, dar acum sunt prea bătrână să fac asta

Natalie Portman: Am fumat marijuana, dar acum sunt prea bătrână să fac asta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa, care după rolul din "Black Swan" a început să joace în filme mai uşoare, a declarat că în timpul facultăţii a fumat marijuana.

"Îmi plac comediile în care se fumează «iarbă». Am fumat marijuana în facultate, dar nu am mai fumat de câţiva ani", a declarat Portman pentru Entertainment Weekly.

"Sunt prea bătrână. Aş vrea să fiu atât de «cool» dar acum sunt ca o femeie bătrână. La ora 22:00 sunt în pat. Nu mai pot face asta", a spus actriţa.

Aceste declaraţii au fost făcute înainte ca actriţa să anunţe că este însărcinată.

Natalie Portman a absolvit Universitatea Harvard în 2003. În timpul facultăţii ea a jucat în două filme: "Star Wars: Episode II - Atack of the Clones" şi "Cold Mountain".

Cel mai recent film al actriţei, "Your Higness", este o comedie de aventuri în care acţiunea are loc în timpuri medievale. Alături de Portman mai joacă James Franco, Danny McBride şi Zooey Deschanel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici